Prémium márkák csupán néhány kattintásra: 

prémium cipő
Az elmúlt másfél évben az online vásárlás a mindennapjaink részévé vált. Teljesen természetes lett, hogy webshopokat böngészünk és rengeteg könyvet, élelmiszert vagy épp ruhát rendelünk ezeken a felületeken. Sőt, egyre többen fedezik fel az online cipővásárlás előnyeit is – ami nem véletlen! Hiszen így pár kattintással hozzájuthatsz a kedvenc prémium márkák legújabb modelljeihez.

Manapság az online vásárlás nemcsak gyors és egyszerű, de biztonságos is, ha kellően körültekintőek vagyunk. Ráadásul lehetőséget kínál arra, hogy a legjobb minőségű, legkeresettebb prémium márkák is elérhetőek legyenek országszerte.

 

Prémium márkák, elérhető közelségben

Sok márka nem rendelkezik márkabolttal vagy hivatalos üzlettel még a nagyobb vidéki városokban sem. Ez azért eléggé megnehezíti, hogy hozzájuthassunk álmaink cipőjéhez. Az online cipővásárlással prémium márkák tucatjait böngészhetjük át és minden célra megtaláljuk a tökéletes alternatívát.

Az elegancia szerelmesei számára például a Högl, a letisztult kényelem kedvelőinek a Vagabond cipők szerezhetnek örömöt. Az elegáns, mégis sportos luxusért rajongóknak a Tommy Hilfiger, míg a lazább stílusúaknak a Vans cipők jelentenek olyan megoldást.

Szerencsére ezek a prémium lábbelik már nemcsak a márkaboltokban és nagyobb áruházakban, de online is kényelmesen elérhetők. Pár kattintással szinte bármikor megvásárolhatjuk belőlük azt a modellt, mely megjelenését és kialakítását tekintve egyaránt elnyeri a tetszésünket. De most nézzük meg kicsit közelebbről, hogyan és miért illeszkedhet be a ruhatáradba néhány prémium gyártó lábbelije.

 

Tommy Hilfiger: luxus kényelem, elegáns megjelenés

A Tommy Hilfiger ikonikus designer márka, melyet legfőképp az egyszerű és letisztult stílus, a kényelem és tökéletes minőség jellemez. A hamisítatlan amerikai életérzést képviseli, melynek egyik legfőbb alappillére a szabadság.

Nem csoda, hogy a Tommy Hilfiger cipők kényelmesek és kiváló alternatívát jelentenek, ha komfortos megoldást keresel a hétköznapokra. Olyan lábbelit, mely letisztult dizájnjával egyszerű, mégis hétköznapi módon elegáns. Mégis, ahogy megteszed benne az első lépéseket, a luxus komfortérzet mellett a luxus megjelenést is képes garantálni. De a Tommy Hilfigert talán senkinek sem kell bemutatni.

Tommy Hilfiger cipő
Vagabond: skandináv minimalizmus a letisztult kényelem kedvelőinek

A Vagabond prémium kategóriás svéd márka, mely 1973 óta kiemelkedő minőségű női- és férficipőkkel látja el a világ piacát. Legfőbb jellegzetessége a letisztult, skandináv minimalizmus, mely egyszerre teszi modelljeit elegánssá és modern módon hétköznapivá. Egy Vagabond cipő tökéletes választás a városi hétköznapokhoz, hiszen nemcsak kényelmes és tartós, de a tömegből is kitűnhetsz vele. A Vagabond cipői formájukat, kialakításukat és anyaghasználatukat tekintve is a mindennapi használatra készülnek. Mindezt úgy, hogy kiemelkedő minőséget kínálnak és nem csak mutatóak, de hosszú életűek is egyben. Modern elegancia, városi mindennapokra, stílusos megjelenésre tervezve.

Vagabond Borgo
Högl: ha az elegancia a legfontosabb

A Högl kínálatában minden hölgy megtalálhatja a számára ideális cipőt, legyen szó bármilyen alkalomról. A klasszikus balerinacipőktől kezdve a telitalpú szandálokig, rendkívül széles a paletta. Ami ezekben a lábbelikben megegyezik, az a kecses elegancia, aminek egy igazán stílusos, megnyerő női cipőt jellemeznie kell. A Högl igazi luxus brand, a stílusos nők egyik kedvenc márkája, főleg azoknak, akiknek fontos az elegáns megjelenés. Akik szeretik a finom vonalakat és a tömegből leginkább kecses, nőies stílusuknak köszönhetően szeretnek kitűnni.

Högl női cipő
Tamaris: a női cipők igazi szakértője

A Tamaris szintén olyan prémium márka, mely a hölgyeket célozza meg. Igazán sokoldalú, mégis prémium minőséget márka, tökéletesen hozzák a klasszikus, stílusosan elegáns, letisztult vonalat. Emellett azonban a hétköznapian sportos és a legújabb divatokhoz igazodó dizájnt is remekül képviselik. Kínálatában minden alkalomra megtalálhatjuk a megfelelő lábbelit, legyen szó lapos- vagy magassarkú modellekről. Biztosak lehetünk abban, hogy bármilyen stílusú Tamaris cipőt választunk, nem csak szép, de kiváló minőségű lábbeli mellett tesszük le a voksunk.

Tamaris Borgo
Vans: A laza, városi stílus szerelmeseinek

Ha gördeszkás cipő, akkor sokaknak a Vans neve ugrik be és nem véletlenül. Oldskool, SK8, Era. Ezek a modellek biztosan ismerősen csengenek minden deszkás számára, hiszen a márka évtizedek óta készít speciális sportcipőket, kifejezetten gördeszkásoknak. Az utóbbi két évtizedben azonban az utcára szánt lábbelik vonalát sem hanyagolták el. Ennek köszönhetően kínálatukban mindenki megtalálhatja a megfelelő darabot, aki a laza és városias életstílus szerelmese. A Vans kiváló minőségű női- és férfi modelljei amellett, tökéletesek a mindennapos használatra. Ezen felül abban is segítenek, hogy hatékonyan fejezd ki egyéniséged, és megmutathasd a világnak, ki is vagy valójában.

Vans cipő

Online cipővásárlás: egyszerű, kényelmes és biztonságos megoldás

A valós cipővásárlás kényelmetlenségét nyilván senkinek sem kell bemutatnunk. Az adott boltban tolongás és a különböző modellek próbálgatása önmagában csak egy dolog. Gyakran előfordul, hogy nincs a nekünk megfelelő méretből vagy színből, így teljesen feleslegesen tettük meg az utat a boltba. Ahhoz pedig, hogy megérkezzen a raktárból, lehet, hogy napokat kell rá várnunk. Az online vásárlás ezzel szemben egyszerű és kényelmes. A fotelban ülve válogathatunk és néhány kattintással megrendelhetjük a nekünk tetsző cipőt. Látjuk, melyik modell elérhető és melyik nem, így a felesleges bosszankodást is megspóroljuk.

webshop premium cipo
A kiválasztott mérettel a futár akár már másnap is kopogtathat ajtónkon. De a legjobb: akkor sincs gond, ha nem jó a méret, kényelmetlen a cipő, vagy mégsem megy a ruhatárunkhoz. A Borgo webáruházában biztonságban vagy: ha a rendelt modellel nem vagy elégedett, azt 24 órán belül visszacseréljük. Mindezt úgy, hogy ki sem kell tenned a lábad otthonodból vagy az irodádból.
másnapi csere borgo webáruház

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...

Új generációs Wink cipő: 5 ok a csúcskényelem mellett

Új generációs Wink cipő: 5 ok a csúcskényelem mellett

Feb 5, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Cipő, sneaker és #Wink rajongók figyelem! Örömmel osztjuk meg veletek legfrissebb blogbejegyzésünket, amelyben bemutatjuk, miért maradt az immár 30 éve alapított Wink brand a cipőipar megbízható és meghatározó szereplője....