Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty

 

Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és ez elképzelhetetlen lett volna 20 éve még. Mindenki menő és sportos akar lenni, így a sneakerek idén is nagyot fognak menni: ez nem is kérdés. Mivel mi a borgo-nál eléggé mélyen karcolunk a lábbeli-piacban, arra gondoltunk, bemutatunk Nektek pár nagyon kúl darabot ami kitűnik a Nike-Adidas féle “cápák” uralta cipő-óceánból.

Kis magyarázat azért elfér itt, mivel mi valójában nem haragszunk a piacot uraló mega-márkákra, csak épp nem hiszünk abban, hogy két-három típusnak (Adidas Superstar, Nike Air Max, Nike Air Jordan) kell beterítenie az urban street világát. Látjuk, hogy milyen sokan nem találnak alternatívát sok üzletben, így elhoztunk 7 új ragadozót, ami számításaink szerint elvesz a csúcscápák világából némi területet. 

 

Teljes Sneaker Kollekció

Sneaker újdonságok: a hivatalos webáruháztól

 

Skechers Skech – Lite Pro

Az UNO mellett ez az egyik legjobban fogyó széria a #Skechers háza táján. Nem is véletlen ez, hisz kinézete fantasztikusan dinamikus és 10 féle színvariánsban elérhető. Lépéskényelme kimagasló és a szellőzése sem kérdéses. Sokat várunk ettől a modelltől, ezért több szériát is rendeltünk belőle az amerikai gyárból.

Skechers Skech - Lite Pro

 

A cápák között egy régi-új arc: Wink

Az új szezonra teljesen átdolgozott talprendszert mutat be a WINK: íme a Wink PELLI FEM újhullámos sneaker. A könnyített felépítés mellett a betét mélyebb nyomáskilengést kapott, így a rezonanciákat jobban visszaveri. Legyen szó szabadidős vagy utcai megjelenésről ez a cipő a megfelelő választás. A dinamikus fazon még izgalmasabbá varázsolja a mindennapi szettedet.

Főbb ismérvei:

  • Design és Minőség Kombinációja
  • Tartós cipő, kiváló ár/érték aránnyal
  • Tech-infó: a talp molekulák összezárnak nyomásra
  • Sarokmagasság: 4 cm
  • Adaptív talpbetét (süppedős, ruganyos, alkalmazkodik a talpadhoz)

Szerintünk ez a legjobb sneaker idén tavasszal (strapabíró és jó az ára is).

wink női sneaker

 

Tamaris, a fehér cápa

A 23812-41 kódú Tamaris fehér női bőrcipő a stílus és kényelem tökéletes kombinációját kínálja, ideális választás azoknak, akik aktív, sportosan-casual életmódot élnek és egyben elegánsan nőies megjelenést szeretnének. Ez a modern és sokoldalú cipő kiemelkedő minőségű anyagokból készül, melyek kényelmet és tartósságot biztosítanak. Tisztítani pedig pofonegyszerű.

  • TOUCH-it talpbetét a kényelmes hosszabb viseletért
  • Minőségi anyagok és kidolgozás a tartósságért
  • Stílusos, platformos design, amely bármely alkalomhoz illik
  • 5 cm sarokmagasság
fehér sneaker

 

 

Bosido Panda, ahol nem a cipő a lényeg

Viszonylag új trend, hogy a cipőfűző körben, kivezetve fut végig a felületen. Kérdéses, hogy itthon mekkora fogadtatása lesz, de mi bízunk abban, hogy a nemzetközi influenszerek hatása ide is elér majd, és jól fogy majd ez a design is. Amellett, hogy a kinézete nagyon extra, a Panda kényelmes is, köszönhetően a tavaly bevezetett új Bosido betétnek.

 

Bosido Panda sneaker

Baba-cápa: Skechers Go Run Consistent 2.0

Baby shark tütüdű… Íme a gyerekeid talpegészségére rendületlenül vigyázó Skechers Go Run. Az innovatív technológia (Air – Cooled technológia és GOGA – Mat talpbetét) és divatos design kombinálja a kényelmet és a stílust, így ideális választás minden kisgyermek számára, pláne azoknak, akik sokat sportolnak. Az élénk szín és a modern megjelenés garantálja, hogy gyermeked mindig divatos legyen, míg a könnyű anyagok és a tartós talp biztosítja a maximális kényelmet és biztonságot. Mosható és tépőzáras, a kevesebb szülői homlokráncokért.

go run cipő

 

 

Újabb Wink: a férfi cápánk

A Velocita Dot egy nagyon rugalmas és kiválóan szellőző széria, mely több színben is elérhető. Súrolja a sportcipős vonalat (mint pl a NOVAFLEXX Aero), mi mégis a sneakerek közé raktuk, mert nagyon sok vevőnk használja mindennapos lábbeliként. Fontos megjegyezni, hogy legnagyobb választékban mindig a borgo webshopban éred el a készletet.

wink férfi cipő

 

Rolling Shark: egy extra Skechers UNO

A Rolling Lite egy egyszerűsített Uno cipő, mely eredetileg a kamaszokat célozta, de annyira jól fogy a felnőtt női szegmensben is, hogy ma már külön világot él, azaz külön designokat szentel a Skechers ezeknek is. Az ikonikus zenekar jelét viselő sneaker természetesen vízlepergetős duraleather anyagból készült, ami nagyon jól bírja a környezeti hatásokat – ahogy ezt sok helyen már megénekeltük. Bár extrémebb kinézete miatt nem gondoljuk, hogy mindenkinek ilyen lesz a csülkén a belvárosi utcákon, azért szép érdeklődésre számíthat.

rolling stones UNO

Teljes Sneaker Kollekció

Sneaker újdonságok: a hivatalos webáruháztól

Az idei szezon nagy meglepetéseket fog hozni a sneaker világban. Miért? Mert a letisztult és extrém trendek ívre kerültek és elkezdett sokszínű lenni a piac. Mi a borgo-nál tartjuk ujjunkat a trendek ütőerén és hozzuk amit szeretnétek. Ha pedig feliratkozol az oldalunkon garantáltan nem tudsz lemaradni semmi nagy változásról.

 

szerző_donath

A cikk írója: Donáth Kitty (author)

Kitty a cipőkkel elég hamar kezdett foglalkozni. Tervezett modelleket a Wink márkának is és rajta tartja az ujját a világ cipőtrendjeinek ütőerén. Imád cikkeket írni és elvegyülni több tízezres darabszámot bújtató borgo raktárunkban.

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Új generációs Wink cipő: 5 ok a csúcskényelem mellett

Új generációs Wink cipő: 5 ok a csúcskényelem mellett

Feb 5, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Cipő, sneaker és #Wink rajongók figyelem! Örömmel osztjuk meg veletek legfrissebb blogbejegyzésünket, amelyben bemutatjuk, miért maradt az immár 30 éve alapított Wink brand a cipőipar megbízható és meghatározó szereplője....

Több Skechers 1 helyett: lehet választani?

Több Skechers 1 helyett: lehet választani?

Jan 4, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sziasztok cipőrajongók! Ma izgalommal mutatjuk be nektek a legújabb Skechers cipőkollekciót, amely nem csak a lábaitoknak, de az egész stílusotoknak is egy fantasztikus lendületet ad. Büszkék vagyunk, hogy Magyarországon a mi...