Új generációs Wink cipő: 5 ok a csúcskényelem mellett

Feb 5, 2024 | szerző: Donáth Kitty

 

Cipő, sneaker és #Wink rajongók figyelem! Örömmel osztjuk meg veletek legfrissebb blogbejegyzésünket, amelyben bemutatjuk, miért maradt az immár 30 éve alapított Wink brand a cipőipar megbízható és meghatározó szereplője. Készüljetek fel, mert a legújabb modellekről és a leginnovatívabb technológiákról is szó lesz!

wink stílus

Mielőtt belevágnánk a részletekbe, hagy mutassuk be személyes érintettségünket is. A Wink mögött álló befektetők nagyon jó viszonyt ápolnak a Borgo webáruház tulajdonosaival, ezért nem meglepő, hogy bár Európa-szerte sok helyen elérhető a brand,

Magyarországon a www.borgo.hu a legnagyobb hivatalos forgalmazója a sportmárkának.

Az is nyílt titok, hogy jelenleg már a 2024 őszi kollekciót tervezik egy barcelonai designer stúdióban, és látva a félkész skicceket, mondhatjuk, hogy igen izgalmas, innovatív ősz elé nézünk. De most foglalkozzunk a tavaszi modellekkel: 

 

Teljes Wink Kollekció

Wink újdonságok: a hivatalos webáruháztól

 

Megbízhatóság & Hűség: jellem a Wink cipő mögött

Amikor olyan márkát választunk, amely már hosszú évek óta jelen van a piacon, nem csak cipőt vásárolunk, hanem egy életérzést. A Wink nemcsak egy egyszerű lábbeli, hanem egy olyan márka, amely több, mint 30 éve szenteli életét a cipők iránti elkötelezettségnek és szenvedélynek. Az ez idő alatt kialakult szakértelmük és hűségük azt bizonyítja, hogy a Wink egy olyan márka, amelyre mindig számíthatunk. Kínálatukban az utcai stílust képviselő modellektől kezdve a sportos bebújós cipőkön át a sneakerekig minden urban stílus képviselteti magát.

Jöjjön hát rögtön egy Wink lifestyle sneaker…

Elsőként érkezett hozzánk koncepció modellként és rögtön a szívünkbe lopta magát: a szuperkényelmes  NovaFlexx Aero M zöld férfi cipő, mely a popcorn-talpnak köszönhetően, hihetetlen erős rezgésvisszanyerést ad a bokának.

wink aero férfi cipő

 

Divat és Funkcionalitás: a Wink cipő világa

Voltak korábban olyan Wink modellek, melyek túl szélsőségesen voltak vagy divat, vagy praktikum pártiak. A legújabb, 2024 tavaszi kollekció (amire utal a StyleCaster trend site is) már büszkén egyesít a két prioritást. Forradalmi lenne mindez? Ugyan, sok minőségi sportcipő található a világban manapság:

viszont olyan, mely árában elérhető, garanciában és minőségben kimagasló és designban vonzó is: kevés. Nos, a Wink pont ilyen!

Például, a Pelli Fly női cipő, mely hihetetlen letisztult, kapszulagardrób sneaker, igazán jól reprezentálja a Wink gondolkodását. Főleg miután léptünk benne párat, engedve a betét légies csábításának. 

Pelli Fly by WINK

 

Lássuk a technológiát: Innováció a lábadon

Főzős műsorban is elmondják, milyen íze van a flambírozott báránynak, most mi fogjuk elmesélni, milyen is az új felépítésű WINK cipőben járni. A talpbetét technológia alkalmazkodik különböző mozgási állapotokhoz, adaptív párnázatot és visszapattanást biztosítva. Lassú séta közben a molekulák szétválnak, hasonlítva a mezítlábas lábakra a víz felszínén. Amikor gyorsan mozgunk, a molekulák összezárnak, visszalökés szerű érzést nyújtva a viselőnek.

Ha szétvágnánk a cipő talpát, apró “hab-buborékokat” találnánk benne. Ez a popcorn-talp adja az energiavisszanyelés alapját, mely miatt a boka védve, a talp pedig levegőben érzi magát.

Valahogy így néz ki képekben elmesélve:

Wink technológia

A hab a tortán pedig a centralizált rezgéscsillapító (NovaFlexx esetén) mely a Wink saját fejlesztése futóknak. Ez a redős, habszerkezetű de erős “gumi-kúp” a felelős a talp védelméért. Első felvételnél már azonnal érezni a különbséget: hogy, “ez valami nagyon extra fíling”…

 

NovaFlexx technika

 

 

Wink Nimbler – a Bestseller Várományos

Amellett, hogy a design nagyon légies a Nimbler MT esetében, még a valós súly is jelentősen leredukálódott. Pehelykönnyű, mondják. Fontos megjegyezni, hogy

a talpon látható légrés nem design elem, hanem az ütéscsillapítást hivatott szolgálni. Na nem leszel kenguru futás közben, viszont a talpad meg fogja hálálni, ha ezt viseled.

Már elérhető, azonnali raktárról – és az ára is nagyon jutányos.

 

Wink Nimbler Borgo webshop

 

UPDATE: az első hetek eladási számai érdekesen alakultak. Szinte azonnal rákaptak a pink és fehér női Nimbler cipőkre. Heti szinten töltöttük újra raktárunkat ebből a két színből – úgy, hogy a plakát- és metró-kampányunk még el sem indult.

Készült is egy rövid videó ezekhez a favorit modellekhez:

 

 

Wink cipő és a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség

A márka sikerei mögött komoly támogatói rendszer működik. A Wink büszkén hirdeti, hogy hosszú évek óta szponzorálja a Speciális Olimpiai Szövetséget. Hogy miért?

Mert ezek mögött a sportteljesítmények mögött emberfeletti küzdés és tenniakarás dübörög, pont úgy, ahogy a Wink anno megálmodta a márka felépítését.

Sokáig nem hitt benne senki, aztán az első eladott 1 millió pár után már máshogy tekintettek a vállalatra.

Futóversenyt is rendez minden évben a márka WILK (Wink – Intretech Maraton és Félmaraton, Laurastar Futónap, KapuvárRun ) néven, mert hisz a sport fontosságában, a mindennapi mozgás terjesztésében.

 

Pegazon TX

(Wink Pegazon XT női sneaker)

 

Wink cipő vélemény (szubjektív)

A borgo.hu webshopnál évek óta foglalkozunk cipőkkel. Sokszor látjuk, hogy a 30-50ezres sneakerek (direkt nem nevesítve gyártóikat) mennyi hibát hordoznak, kezdve a helytelen, pontatlan ragasztástól a textil anyaghibáin át. (Egy svéd, ismert márka pl szériahibásan, süllyedő talppal szállított 10 karton cipőt nekünk pár éve. Igaz, azonnal cserélték.)

Ehhez képest a Wink több, mint aminek mutatja magát. Könnyű szerkezet, légies járás, lélegző felsőrész, trendi design… és versenyképes árazás (7000-23000 HUF). Mindez mellé 2 év garanciát és 30 napos pénzvisszafizetési szolgáltatást adunk.

Ami külön kiemelendő, hogy a gyerekekre is gondol a márka, hisz érkezik egy varázslatos széria, melyről külön blogban írunk majd. Annyit elárulhatunk, hogy villogós cipőt csak tőlünk lesz érdemes vásárolni idén!

Addig is nézelődj bátran a kedvencek küzött: kerüljön BORGO dobozba a Te WINK lábbelid is ebben a szezonban!

 

Wink in box

(Wink Hydros XT black-orange férfi sneaker)

 

A feliratkozás a kulcs. Mivel mi egyfajta vásárlói VIP klubot építünk, nagyon megéri becsatlakozni hozzánk. Feliratkozol az oldalunkon és onnantól heti 1 emailt kapsz az épp aktuális újdonságokról és akciókról. Sőt, extra kuponok is érkeznek majd, melyek sokszor félárra lökik az eredeti árat. Na ennyit a rábeszélésről, a többit majd Te eldöntöd…

 

WINKET OLCSÓBBAN?

Megéri klubtagnak lenni a BORGO-n.

A borgo.hu-ban biztos lehetsz. Hosszú évek óta stabil pillérei vagyunk a cipőkereskedelemnek. 2002 óta sok boltot nyitottunk, végül az online kereskedelem mellett döntöttünk. Rengeteg ügyfelünk imád minket (ellenőrizd Google-ön!) és nekünk is első a vevők elégedettsége – és ezt nem csak úgy írjuk. A tények makacs dolgok:) Raktárainkban a legújabb divat, legkedveltebb trendjei, limitált modellei sorakoznak: Neked. Megéri követni minket.

 

Borgo raktár
szerző_donath

A cikk írója: Donáth Kitty (author)

Szerzőnk, Kitty a cipőkkel elég hamar kezdett foglalkozni. Tervezett modelleket a Wink márkának is és rajta tartja az ujját a világ cipőtrendjeinek ütőerén. Imád cikkeket írni és elvegyülni több tízezres darabszámot bújtató borgo raktárunkban.

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...

Több Skechers 1 helyett: lehet választani?

Több Skechers 1 helyett: lehet választani?

Jan 4, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sziasztok cipőrajongók! Ma izgalommal mutatjuk be nektek a legújabb Skechers cipőkollekciót, amely nem csak a lábaitoknak, de az egész stílusotoknak is egy fantasztikus lendületet ad. Büszkék vagyunk, hogy Magyarországon a mi...