Több Skechers 1 helyett: lehet választani?

Jan 4, 2024 | szerző: Donáth Kitty

 

Sziasztok cipőrajongók! Ma izgalommal mutatjuk be nektek a legújabb Skechers cipőkollekciót, amely nem csak a lábaitoknak, de az egész stílusotoknak is egy fantasztikus lendületet ad. Büszkék vagyunk, hogy Magyarországon a mi Skechers cipő webshopunk az egyik legerősebb a márka kínálatában és azonnali elérhetőségében. Tudjátok is rég a szlogent: BORGO=HOMEofSKECHERS.

Biztosan sokan láttátok már az UNO vagy az Archfit modelleket, melyek szuperkényelmesek és külső jegyeikkel is leigázzák a elcsábulásgátló érzelmeket. Az utóbbi év újdonságát, a Slip-Ins-t is láthattátok az utcákon, sok ember lábán, bár itt nem is annyira a design a lényeg, mint a technika. Olyan könnyű állva beugrani a cipőbe, hogy a kézi babrálást és a hajolgatást örökre elfelejtheted.

A cikk végén az is kiderül, mit kapsz, ha feliratkozol a borgo.hu klubjába.

No de mit hozott nekünk a Skechers 2024-re? (Igen, így félig múltidőben, hiszen már 2 hete – 2023.12.20. – raktárunkban van a legfrissebb kollekció jó pár modellje.) Lelőve a poént: csupa sikeres modellt, ami már a tőzsdén is egekbe küldte a céget (forrás:  Macrotrends adatok.)

Millió Skechers

Skechers újdonságok: megbízható webáruháztól

 

Skechers Ultra Flex 3.0 – Beauty Blend női bebújós cipő

A 150183-YLPK típusjelű modell több színben is érkezett a borgo.hu-hoz és biztosak vagyunk benne, hogy sok hölgy tulajdonosra talál majd. Lehajolni a bebújáshoz itt sem kell, hisz Slip-ins cipőről beszélünk. Air-Cooled memóriahabos betétje pedig minden kényelmi igényt kielégít. Ára kissé borsos: közelíti a 38.000 ft-ot.

skechers slip-ins

 

Skechers OG 85 – Gold’n Gurl zöld női cipő

Egy igazi retro sneaker. A 111-SAGE modell több színben is készül, ebből is látszik, hogy a márka nagyon hisz benne. Mi a halvány, almazöld mellett voksoltunk, mert a tavalyi év egyik kedvenc árnyalat volt. A lábbeli Air-Cooled memóriahabos, mint sok társa, így a lépési kényelem nem is kérdés. Ára meglepően jó: 27.990 ft.

Skechers OG

 

Skechers GO Walk Travel – Tahiti Sunset fekete női bebújós cipő

Az Ultra Flex-nél 30%-kal olcsóbb kényelmi-bebújós, mely már 28.990 HUF-ért a tiéd lehet. A Tahiti Sunset egy igazi kapszulagardrób darab, hisz jól kombinálható tavaszi szettekhez, akár a színes, akár a mono a kedvenced. A kis virágos díszítés ráadásul nagyon feldobja a letisztult formát. Felvenni nem kell, csak beleugrani, ezért idén biztos siker cipő lesz belőle.

tahiti sunset by borgo

 

 

Skechers GO Walk Massage Fit – Hydro Massage fekete férfi cipő

Kezdjük az árával: a 216412-BKOR egy kiemelten komfortos darab, ezért majdnem 48.000 ft-ot kell fizetnünk (már ha nincsen borgo kuponod). Mi kerül ezen ennyibe? Kérdezhetnénk. Nos, a Go Walk széria sosem volt olcsó, mivel ezek belépő szintű technikai modelleket takarnak. A Hydro Massage talp viszont újdonság: nevéhez hűen légies, masszírozott járást biztosít. Az ultrakönnyű szerkezet és a HYPER BURST® párnázott középtalp tovább emeli a típus ázsióját. A hasadásgátló szövet extra strapabírást ad és extra grátiszként az Ortholite® komfort réteget is beépítették. Szóval a Skechers Hydro = űrtechnika a lábadon.

 

skechers férfi cipő

Skechers Hypno – Flash 2.0 – Odelux villogó fekete gyerek cipő

A Slip-Ins újítás elérte a gyerek-cipőket is. Gondoljuk végig: nem itt kellett volna kezdeni? Hiszen akinek van gyereke pontosan tudja, mennyit lehet nyerni egy reggeli indulásnál a kötözés kiiktatásával. Belelép a gyermek és már indulhat is! Az Odelux természetesen led panellel villog, mely akár egy évig is bírja beavatkozás nélkül. Ára 23990, de cserében biztonságban tartja a kis talpakat és mérsékelten vízlepergető, így mindenes cipőnek is ideális.

 

Skechers Hypno - Flash 2.0 - Odelux villogó fekete gyerek cipő

 

Skechers Arch Fit Element Air – New Joy fekete női cipő

Az éles-szeműeknek ismerős lehet ez a forma. A 149845-BKW New JOY egy remake, ami igen csak jól sikerült. Az ombre színátmenetes felület légáteresztős. Az őse még nem kapott Archfit rendszert, de az új vevők már élvezhetik a kényelmi járás legfelső fokát is. Ára 43490 ft.

Skechers Arch Fit Element Air - New Joy fekete női cipő

 

Skechers Tres – Air Uno – Glit-Airy rózsaszín női cipő

Ahogy kiraktuk a weboldalra, azonnal volt eladás belőle. Pedig a Tres- Air nem új technológia, ráadásul a márka inkább a férfi szériákat népszerűsíti (Snoop Dogg-gal). Mindez semmit nem számít, ha ilyen csodás-csillogó, lightpink színállásban érkezik 2024 tavaszára a légtalpas, memóriahabos 177411-LTPK, melybe minden nő beleszeret. Ára sem vészes: 33.990 ft. (és gyöngyház-fehérben is kapható)

Skechers Tres - Air Uno - Glit-Airy

GO WALK 7 – The Construct férfi sneaker

A már 7. generációs Go Walkok közé tartozó 216636 Construct férfi cipő tervezése során hangsúlyt kapott az “engineered mesh” felsőrész, a rugalmas fűzők, az Air-Cooled Goga Mat™ talpbetét, a könnyű ULTRA GO® párnázás, valamint a magas “visszapattanásért” felelős Hyper Pillar Technology™. Gépben is mosható modell. Ára igen jutányos ezen a szinten: 31.990 HUF.

GO WALK 7 - The Construct

 

Skechers Eden LX – Top Grade női sneaker

A Borgo mindig is vonzódott a letisztult sneakerekhez, melyek a sportcipős jelleget csak kis százalákban hordozzák. Nos, az Eden LX az USA-ban már sikeres modell, itthon még csak nézegetik a vevők, de az eladások felpörgése biztosan be fog következni, hisz rendkívűl szép és nőies designt hoz. Különlegessége a sarok neonzöld borítása, mely feldobja a monochrome szetteket. Kényelemre itt sem lehet panasz, az árára meg végképp nem lehet haragudni: 27990 HUF.

Eden LX - Top Grade

 

Skechers Track – Ripkent fehér férfi cipő

Ez a vegan cipő gépben is mosható és nagyon rugalmas összetételű talppal szerelt. A 232399-WBK habpárnával és szellőző felsőrésszel öleli körbe a lábad. Világosabb szettekhez ideális de sokan a teljes fekete outfitjüket tompítják fehér sneakerrel, így elég univerzális darab lehet. Ára baráti: 23.990 HUF.

 

Sportcipő

 

Skechers GO Run – Accelerate rózsaszín gyerek cipő

Nem villogós a 303920L, de legalább értelmezhető áron, 20.000 HUF alatt pozícionálta a Skechers. A GOGAMat betéttel biztos lehetsz gyermeked talp-egészsége felől. Tépőzáras a könnyebb felvételért és moshatod gépben is, ami nagy segítség az anyukáknak. Ebben a színállásban csak a Borgo.hu-n találod meg.

 

gyerek skecjers

 

Skechers Slip-ins: BOBS Sport Squad Chaos női cipő

Kéz nélküli felvétel, gépi mosást is bír, vegan szerkezeti felépítése van és megkapta az Exclusive Heel Pillow™ saroktámaszt is. A BOBS – In Color már az újhullámos tervezés része. Ára 27.990 HUF ezért az elérhető újdonságok sorát erősíti. Jelenleg csak a Borgo.hu-n kapható.

 

bobs slip-ins

 

Skechers D’Lites – Bold Views pink cipő

Öröm számunkra, hogy megtartotta a márka a D’lites szériát. Nálunk mindig jól ment ez a típus, így nem kérdés, hogy a Bold Views sneaker is forró fogadtatásra számíthat. Bár színösszeállítása nem annyira jól kombinálható, mint a fehér, offwhite vagy fekete verziók, cserébe a mono szettek feldobós kiegészítője lesz. Ára 27.990 HUF ami “nem pénz” egy tartós, félig bőr modellért. Ilyen árfekvésben csak a Borgo.hu-n rendelheted, ha pedig feliratkozási kuponod van, akkor meg bagatell…

 

Bold Views sportcipő

 

Skechers cipő választásban a Borgo webshop melletted áll!

A 2024-es szezonban a raktáraink lassan csurig telnek szebbnél-szebb Szkecsikkel. Nálunk biztos lehetsz a választásodban, hisz a hazai piac legnagyobb készletével rendelkezünk, kiemelt forgalmazók vagyunk és a cserénk is ingyenes számodra. Hogy le ne maradj semmiről: ne felejts el feliratkozni hozzánk, mert hatalmas kedvezményeket, kuponokat küldünk emailjeinkben, melyekkel nagyon olcsó lesz a bevásárlásod.

 

KUPONT KÉREK!

Megéri klubtagnak lenni a BORGO-n.

szerző_donath

A cikk írója: Donáth Kitty (author)

Kitty a cipőkkel elég hamar kezdett foglalkozni. Tervezett modelleket a Wink márkának is és rajta tartja az ujját a világ cipőtrendjeinek ütőerén. Imád cikkeket írni és elvegyülni több tízezres darabszámot bújtató borgo raktárunkban.

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...

Új generációs Wink cipő: 5 ok a csúcskényelem mellett

Új generációs Wink cipő: 5 ok a csúcskényelem mellett

Feb 5, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Cipő, sneaker és #Wink rajongók figyelem! Örömmel osztjuk meg veletek legfrissebb blogbejegyzésünket, amelyben bemutatjuk, miért maradt az immár 30 éve alapított Wink brand a cipőipar megbízható és meghatározó szereplője....