Skechers UNO cipő: a trend-diktátor 

skechers cipő
Ha a tökéletes streetwear sneakert keresed, akkor a Skechers UNO kényelmes és divatos sportcipőivel garantáltan nem lősz mellé. Strapabíró és kényelmes választás férfiaknak, nőknek és gyerekeknek egyaránt. Ráadásul nemcsak az egész napos lótáshoz-futáshoz, hanem akár az edzéshez és kiránduláshoz is nyugodtan felkaphatod.

Szerencsére a sneakerek ma már nemcsak sportolók számára készülnek. Mert a sportcipők történelmében bizony erre is volt példa, főként a 20. század elején. Azóta persze már sok víz lefolyt a Dunán és a divattal együtt a cipőviselési szokások is átalakultak.

 

Amikor a sportcipők az utcán is megjelentek

Az első sneakereket még az 1920-as évek elején dobták piacra és gyorsan elnyerték a korabeli sportolók tetszését. Akkoriban főként atléták és teniszezők rajongtak ezért az újdonságnak számító, később kultikus viseletté váló sportcipőért. Mára kicsit megváltozott a helyzet, nemcsak a salakon vagy az edzőteremben, hanem az utcán is szembejönnek velünk a sneakerek.

A gyártástechnológia fejlődésével szélesebb határok között mozgott a dizájn és az anyagok, végül a sneaker utcai viseletté vált. Ebben természetesen semmi meglepő nincsen, hiszen a sneakerek többek, mint egy egyszerű tornacipő vagy edzőcipő.

Amellett ugyanis, hogy aktív mozgáshoz lettek tervezve, a változatos kialakításnak köszönhetően személyiségünk tökéletes kiegészítői. Nemcsak megtörhetjük velük a szigorú eleganciát, de segítségükkel egy laza városi outfitet is egészen új szintre emelhetünk. A harsányabb színű darabokkal pedig még az elegáns blúz és szoknya kombót is sportosan bohókássá tehetünk.

Egyébként a sneakerek egyik nagy előnye, hogy rugalmas kialakításuknak köszönhetően nagyon kényelmesek és jól alkalmazkodnak a láb formájához. Ezen felül a kopásálló gumitalp sima, száraz, esős és csúszós talajon is biztosítja a balesetmentes mozgást.

 

Nincs ez másként a Skechers esetében sem

Arról talán már hallottál, hogy a Skecherst 1992-ben alapította Robert Greenberg, a márka pedig 1993-ban kezdte meg világhódító útját. Alapításuk óta a Skechersnek is megvoltak a maga korszakai, gondoljunk csak az első világhírű sneakerükre, a Chrome Dome-ra.

skechers cipő
De, ami igazán sikeressé tette őket, hogy időben felismerték: a tervezés során a nőkre is jó lenne gondolni. Színben, dizájnban és kialakításukban is meg kell találni azokat a pontokat, amik a nőknek is vonzóvá teszik a márkát. Többek között ennek köszönhető, hogy mára több mint 3000 féle női, férfi és gyermek sneaker szerepel a Skechers kínálatában.

Persze nemcsak sneakerekre korlátozódik a márka kínálata: bebújós cipők, csizmák és bokacsizmák, valamint papucsok is a kollekció részét képezik. Minden korosztály megtalálja a hozzá illő darabot, így fiatalok és idősek együtt élvezhetik a mozgás örömét és szabadságát.

skechers borgo

 

Sneaker új szintre emelve: bemutatkozik a Skechers UNO

Természetesen a Skechers is olyan sneaker márka, ahol tudják, hogy haladni kell a korral. Éppen ezért a 2021-es sneaker kollekciójuk vezető darabjait, a Skechers UNO-kat is egyedülálló technológiákkal, figyelemre méltó külsővel tervezték meg.

A széria egyik legfontosabb tulajdonsága a memóriahabos talpbetét, ami azonnal és tökéletesen illeszkedik a lábad formájához. Emellett pontosan azokat a pontokat támasztja meg a talpadon, amelyeket járás vagy mozgás közben a legnagyobb nyomás éri.

skechers uno cipő

Lábunk egészsége szempontjából az sem mindegy, hogy ezek a sneakerek úgynevezett lélegző béléssel készülnek. Emiatt nem kell tartani a bepállott, átizzadt lábfejtől és sportcipőtől. A lélegző bélésnek köszönhetően nem számít, hogy milyen intenzív az edzés vagy mennyire izzadékony a lábad. Ezt az előnyt főként a Skechers UNO – Stand on Air modellek esetében élvezheted.

Tovább emeli egyébként a biztonságot a bordázott, kopásálló gumitalp is. Ez gondoskodik arról, hogy a mozgás még változatos körülmények között se okozzon problémát. A talpkialakításnak köszönhetően akkor sem kell csúszástól és botladozástól tartanod, ha leszakadt az ég. Vagy, ha csúszik a járda, esetleg a nap tüze égeti az aszfaltot. A Skechers UNO-ra minden körülmény között számíthatsz.

Uno sneakers
Ráadásul vannak olyan Skechers UNO sneakerek, amikkel még a divatot is diktálhatod. Ilyen például a Skechers X Dr. Seuss kollaborációból született UNO modellr, amit egyébként a tetszetős külső mellett Skech-Air® éktalp rendszerrel kombináltak. Hogy a sneaker ne csak szép, de kényelmes és praktikus is legyen.

 

skechers cipők a borgo webshopban

Skechers

A Borgo hivatalos forgalmazója a márkának, így biztos lehetsz választásodban

 

A Borgo kínálatában tuti megtalálod a hozzád illő Skechers UNO-t!

Van egy jó hírünk: a kinézett Skechers UNO sneakert már online vásárlás keretében is beszerezheted. Vess egy pillantást – vagy akár többet is – a Borgo Skechers UNO kínálatára és válaszd ki, hogy melyik illene hozzád. Vagy a párodhoz, a gyermekedhez, a nagyszüleidhez. Ha az UNO – Stand on Air modellek között mégsem találnád meg, amit keresel, ne add fel a keresést. A Borgo kínálatában rengeteg lélegzetelállító modellt találsz még a márkától.

 

skechersuno webshop
Úgyhogy nincs más hátra, mint előre! Nézz szét a Borgo Skechers kínálatában és találd meg a színben, formában és méretben is hozzád illő sportcipőt. Szerezd be a kiválasztott darabot biztonságos online vásárlás segítségével, akár a kanapéd kényelméből vagy az irodádból, szünetben. Ne aggódj a próba nélküli vásárlás miatt, nem vállalsz kockázatot. Ha a próbát követően nem tetszik a színe, rossz a méret, a kézből-kézbe cserével 24 órán belül cseréljük őket.
másnapi csere borgo webáruház

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...

Új generációs Wink cipő: 5 ok a csúcskényelem mellett

Új generációs Wink cipő: 5 ok a csúcskényelem mellett

Feb 5, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Cipő, sneaker és #Wink rajongók figyelem! Örömmel osztjuk meg veletek legfrissebb blogbejegyzésünket, amelyben bemutatjuk, miért maradt az immár 30 éve alapított Wink brand a cipőipar megbízható és meghatározó szereplője....