Kéz nélküli bebújós?! Skechers Hands Free cipő

szerző: Donáth Kitty

 

Gondoltál már rá, mennyivel egyszerűbb lenne sok helyzetben, ha nem kellene a cipőd fel-és levételével bajlódni? Nos, a népszerű amerikai márka megálmodta és megalkotta a megoldást: a Skechers Hands Free kéz nélküli bebújós modellcsaládot. Gyorsan, egyszerűen, hajolgatás nélkül bújhatsz bele kedvenc lábbelidbe. Miért vagyunk biztosak a sikerében? Mert ahogy megérkezett, a tőzsdei szakértők vásárlásra szólították fel a részvény-mágusokat (forrás: stockanalysis.com), és ahogy várható volt, nagyot is emelkedett a Skechers az USA piacon.

 

Kéz nélküli bebújós cipő a Skechers-től

A márka vadonatúj fejlesztése a Hands Free Slip-ins™ kialakítás. Ennek köszönhetően szuper egyszerűen, kéz nélkül fel lehet venni a lábbelit. A rugalmas betétekkel ellátott, bebújós fazonú modellek felvétele így rendkívül gyors, a lábat pedig stabilan tarja aktív mozgás közben is. Ennek az innovációnak köszönhetően elfelejthetjük a cipőkanalakat és a macerás fűzőket! (Judie Corliss, a Harvard Heart Letter írója is kiemeli a megfelelően könnyen felvehető cipők fontosságát!)

És, hogy kinek ajánlott ez az újítás?

Igazából mindenkinek! Elsősorban akkor hasznos, ha a cipőfelvétellel járó hajolgatás kerülendő, például terhes nők, gerincbántalmakkal élők, vagy idősek esetében. Illetve bárki számára hasznos lehet ez a különleges kialakítás: jó szolgálatot tehet olyan hétköznapi szituációk során is, amikor például bevásárlásból hazaérve mindkét kezed tele van.

 

Hands Free Skechers elsők közt a Borgo-nál

Jó hír, hogy a Borgo.hu az elsők között fogja bemutatni Magyarországon ezeket a világszenzációnak számító Hands-Free lábbeliket! A Skechers Flex Glide gyerek cipő után végre megérkezett az első női Slip-Ins modell is, a Skechers Ultra Flex 3.0 – Smooth Step.

Skechers Ultra Flex 3.0 - Smooth Step

 

A Hands Free Slip-ins™ kialakítás könnyed fel-és levételt tesz lehetővé, azaz csak belelépsz és már rajtad is van. A rugalmas Stretch Fit® felsőrész tökéletesen illeszkedik a láb formájához, így olyan érzetet kelt, mintha csak rád öntötték volna. Air-Cooled Memory Foam® talpbetétjének és egyedi Comfort Pillow™ sarokkialakításának köszönhetően rendkívül kényelmes viselet – legyen szó egész napos állómunkáról, hosszú sétáról, vagy aktív mozgásról. Ráadásul mosógépben is mosható, így a tisztán tartása is gyerekjáték!

 

További izgalmas újdonságok a kínálatban

A Hands-Free, kéz nélküli belebújós cipőkön túl további praktikus és vagány Skechers termékekkel bővültünk!
Az örök kedvenc UNO széria egyik legizgalmasabb újdonsága a Street Art elnevezésű modell, ami egy igazi kortárs alkotás: a márka kollaborációja JGoldcrown graffiti művésszel.

Skechers Uno Street Art

 

A szezon másik nagy durranása a Skechers Work™: Greetah Comp Toe acélbetétes munkavédelmi cipő férfiaknak. Memóriahabos talpbetéttel és vízálló felsőrésszel készült, így rendkívül praktikus és kényelmes viselet a kemény munkához. A cipő az EN ISO 20345:2011 – SB SRA WR szabványnak megfelel!

Skechers munkavédelmi cipő

 

2022-es Skechers újdonságok megbízható hazai webshoptól

Ha Te is szeretnéd megtapasztalni, hogy milyen hihetetlenül komfortos érzés Skechers Hands-Free cipőben járni, a Borgo.hu a tökéletes választás!

Ha ugyanis az általad rendelt modellel nem megfelelő méretű, vagy épp nem elég kényelmes, 24 órán belül kicseréljük neked. A cseréhez pedig még a lakást sem kell elhagynod. Elég felvenned velünk a kapcsolatot, és a címedre egy futár érkezik majd a cipődért, a csere után pedig egy új modellt visz neked házhoz.

másnapi csere borgo webáruház

Tehát ha egy igazán kényelmes cipőre vágysz, nézz szét nálunk! Garantáltan megtalálod azt a modellt, ami nem csak a tetszésed nyeri el, de tartós és tökéletesen kényelmes is egyben. Lehet, hogy épp egy kéz nélküli bebújós lábbeli lesz a nyerő?

szerző_donath

A cikk írója: Donáth Kitty (author)

Szerzőnk, Kitty a “ShoeGuru” a cipőkkel elég hamar kezdett foglalkozni. Tervezett modelleket a Wink márkának is és rajta tartja az ujját a világ cipőtrendjeinek ütőerén. Imád cikkeket írni és elvegyülni több tízezres darabszámot bújtató borgo raktárunkban.

2022.09.02. Budapest

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...

Új generációs Wink cipő: 5 ok a csúcskényelem mellett

Új generációs Wink cipő: 5 ok a csúcskényelem mellett

Feb 5, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Cipő, sneaker és #Wink rajongók figyelem! Örömmel osztjuk meg veletek legfrissebb blogbejegyzésünket, amelyben bemutatjuk, miért maradt az immár 30 éve alapított Wink brand a cipőipar megbízható és meghatározó szereplője....