Skechers cipő őszre: új modellek az új szezonra

Lassan lecseng a nyári szezon, így érdemes beszerezni a tökéletes lábbelit őszre. A rohanós hétköznapokon olyan cipőre van szükség, ami kényelmes akár egész napos viselet esetén is, és minőségi, tartós anyagból készült, hogy bírja a strapát a mindennapokban. Emellett nem elhanyagolható szempont a trendi megjelenés sem: a legújabb 2022 őszi Skechers cipők minden igénynek megfelelnek. Olvass tovább, és fedezd fel a legmenőbb Skechers újdonságokat!

 

Bestseller Skechers cipő: a trendi és szuperkényelmes UNO

Az utcai sneakerek egyik legnépszerűbbike napjainkban a Skechers Uno modell. Nem is csoda, hiszen az extra komfortos kialakítás mellett nagy hangsúlyt fektetnek a tervezés során a trendi megjelenésre is. Szezonról szezonra a legvagányabb színekkel és különleges mintákkal örvendeztetik meg a vásárlókat, emellett pedig klasszikus alapszínekben is mindig elérhető. Az Uno tökéletes választás nőknek, férfiaknak, és gyerekeknek egyaránt. Akár az egyszerű, minimál stílust kedveled, akár az extravagáns darabokat részesíted előnyben, kollekciójukban biztosan megtalálod a megfelelő lábbelit!

A stílusos megjelenés mellett a hihetetlenül kényelmes kialakítása teszi az egyik legkelendőbb lábbelivé. Az Uno modellek az úgynevezett „duraleather” nevű habosított, szintetikus anyagból készülnek. ami nagyon könnyen tisztítható, nem törik be a rüsztnél, és közepes esőben a beázástól is véd. Textil bélése nedvességelvezető tulajdonsággal rendelkezik, így akár egész napra kellemes viseletet biztosít. Memóriahabos talpbetétje tökéletesen felveszi a láb formáját, így olyan érzetet kelt, mintha kifejezetten a viselőjére szabták volna. A sarokba épített Skech-Air® légpárnána kiemelkedő energiaelnyelést kínál, így kevésbé terheltek az ízületek járás közben.

Női, férfi, és gyerek kínálatunkat is érdemes figyelemmel kísérni, hiszen az őszi szezonban számos izgalmas UNO cipő érkezik hozzánk!

skechers uno aw22

 

Skechers Arch Fit: kényelemre tervezve

A TV reklámból is jól ismert Skechers Arch Fit széria a legjobb döntés, ha kényelmes, tartós és egyben divatos cipőre vágysz – ráadásul egészségügyi szempontból is tökéletes választás. Az ARCH FIT modell fejlesztéséhez a gyártó 20 év szakmai tapasztalat mellett ortopéd szakorvosok segítségét is igénybe vette. Mindezt annak érdekében, hogy a cipő ne csak komfortos legyen, de megbízható és egészséges is. Az eredmény egy egyedülálló, talp-boltozatot alátámasztó talpbetét, ami minden képzeletet felülmúló kényelmet garantál – legyen szó állómunkáról, hosszú sétákról, vagy edzésről.

Az Arch Fit másik előnye, hogy klasszikus edzőcipő fazonjával könnyedén beilleszthető bármilyen ruhatárba. Letisztult színösszeállításokban kapható, így igazi kapszulagardrób darabként tud működni – nők és férfiak számára egyaránt. 

 

arch fit borgo

 

D’Lux Fitness: Skechers cipő a sportos mindennapokra

A márka 2022-es őszi újdonsága a D’LUX Fitness széria. A rugalmas kialakítású sportcipőt kifejezetten edzéshez tervezték, azonban a rohanós hétköznapokra is ideális választás. Az Air-Cooled Memory Foam® talpbetétnek és a kiválóan szellőző felsőrésznek köszönhetően maximális kényelmet nyújt aktív mozgás közben, és egész napos viselet esetén egyaránt. A D’Lux Fitness cipőnek további nagy előnye, hogy mosógépben is mosható, így a tisztán tartása rendkívül egyszerű.

Ha a sportos stílust részesíted előnyben a mindennapokon, akkor ezzel a modellel nem lősz mellé! Mindamellett, hogy mennyire komfortos viselet, nagyon trendi is, így tökéletes kiegészítője lehet a laza hétköznapi ruhatáraknak. Folyamatosan bővülő kínálatunkban női D’Lux Fitness cipők és férfi modellek egyaránt találhatóak!

skechers dlux fitness

 

+1 Innovatív újdonság a 2022-es Skechers kollekcióból

A Skechers mindig kitalál valamit! A márka vadonatúj fejlesztése a Hands Free Slip-ins™ kialakítás. Ennek köszönhetően akár kéz nélkül, egyszerűen fel lehet venni a lábbelit. A rugalmas betétekkel ellátott, bebújós fazonú modellek felvétele így rendkívül gyors, a lábat pedig stabilan tarja aktív mozgás közben is. Ennek az innovációnak köszönhetően elfelejthetjük a cipőkanalakat és a macerás fűzőket!

Jó hír, hogy a Borgo.hu az elsők között fogja bemutatni ezeket a világszenzációnak számító lábbeliket! Az első gyerek modell már meg is érkezett kínálatunkba, Skechers Flex Glide kék gyerek cipő néven találod. Hamarosan pedig új Slip-ins termékekkel is bővülünk, légy résen!

Skechers

A Borgo hivatalos forgalmazója a márkának, így biztos lehetsz választásodban

skechers flex glide

 

Találd meg nálunk új őszi Skechers cipőd!

Borgo.hu webáruházában számtalan női, férfi és gyerek cipő közül válogathatsz, hiszen kiemelt partnere vagyunk a márkának. Egyszerűen és gyorsan, sorban állás nélkül megrendelheted kedvencedet, és még a méretproblémák miatt sem kell aggódnod…

másnapi csere borgo webáruház

…ugyanis, ha az általad rendelt modellel nem vagy elégedett, ingyenesen kicseréljük – villámgyorsan, 1-2 napon belül.  Ez nem csak a nem megfelelő méretre, de a színnel vagy a kényelemmel kapcsolatos gondokra is vonatkozik!

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...

Új generációs Wink cipő: 5 ok a csúcskényelem mellett

Új generációs Wink cipő: 5 ok a csúcskényelem mellett

Feb 5, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Cipő, sneaker és #Wink rajongók figyelem! Örömmel osztjuk meg veletek legfrissebb blogbejegyzésünket, amelyben bemutatjuk, miért maradt az immár 30 éve alapított Wink brand a cipőipar megbízható és meghatározó szereplője....