30 felett milyen cipőt ajánlotok? Skechers 2023 bemutató

szerző, Donáth Kitty

 

A 20-as éveinkben általában szívesen kísérletezünk különböző stílusokkal, 30 felett viszont a nőknek határozott véleménye van – nem csak a világról, de arról is, hogy milyen ruhákat és cipőket viselnek szívesen. És, hogy milyen is a tökéletes cipő 30 felett? (Ezt egyébként a Redditen is sokat kérdezik, joggal bizonytalan embertársaink.) Érdemes alapdarabokban gondolkodni, amiket egyrészt könnyű kombinálni különböző szettekkel, másrészt pedig évekig ruhatárad részei lehetnek. Mutatunk néhány Skechers újdonságot, amiket jó szívvel ajánlunk minden 30 feletti nő gardróbjába! Tehát nézzük meg, milyen a legjobban hordható Skechers cipő 30 felett.

 

Milyen az ideális Skechers cipő 30 felett?

Ahhoz, hogy a nők igazán jól érezzék magukat a bőrükben, fontos a stílusos ugyanakkor kényelmes öltözet – 30 felett ez még inkább igaz, hiszen más szempontok és igények merülnek fel, mint fiatalabb korban. A cipők esetében előtérbe kerül, hogy az esztétika mellett komfortosak is legyenek.

Az egyszerű, letisztult utcai sportcipők nagyszerű választásnak bizonyulnak a mindennapokra, hiszen egy hosszú nap esetén is maximális kényelmet garantálnak, ráadásul egy ügyesen megválasztott modell szinte bármilyen öltözékkel jól mutat. A Skechers 2023-as tavaszi kollekciójában számos örökérvényű kapszulagardrób darab megtalálható, mutatjuk a kedvenceinket!

Skechers

A Borgo hivatalos forgalmazója a márkának, így biztos lehetsz választásodban

Sportosan sikkes stílus 30 felett? Válassz a legújabb Skechers sneakerek közül!

A Skechers Billion – Subtle Spots törtfehér női cipő a márka sikkes utcai sportcipője a 2023-as tavaszi szezonból. Perforált, lélegző felsőrésze és memóriahabos talpbetétje gondoskodnak a maximális komfortról egész napos viselet esetén is. Wedge Fit, vagyis éktalpú kialakítása csajos megjelenést nyújt. Lezser hétköznapi szettekkel vagy csinos nadrágkosztümmel is jól mutat. Letisztult fazonjával és natúr színével könnyedén variálhatod különböző árnyalatokkal és mintákkal.

Skechers cipő 30 felett

Az Arch Fit – Modern Rhythm fekete bebújós cipő a TV reklámokból is jól ismert, talp-boltozatot tartó, kivehető ARCH FIT® talpbetéttel készült. Lábszakértők által tervezett forma, amelyet 20 év alatt összegyűjtött adattömeg és 120 000 terhelésmentes állapotban történt lábszkennelés alapján fejlesztettek ki. Praktikus bebújós fazonjával és fekete alapszínével bármilyen öltözékhez felveheted, sportos és csajos ruhákkal egyaránt remekül mutat. Mosógépben is mosható, ráadásul vegán termék!

Skechers Arch Fit

A D’Lites 4.0 – Fresh Diva modellel Te is igazi dívának érezheted magad! Trendi chunky fazonjával és kontrasztos fekete-fehér árnyalatával garantált a stílusos megjelenés! A külcsín mellett természetesen a komfortra is nagy hangsúlyt fektettek a tervezők: a memóriahabbal készült sneaker talprésze azonnal illeszkedik a láb formájához, valamint a talp azon pontjait támasztja meg járás közben, amelyekre a legnagyobb nyomás nehezedik.

Skechers cipő 30 felett

A Skechers Street Twisterz – Lighten Up bézs sneaker kényelmével a 2023-as tavaszi mezőnyt erősíti! Hálós felsőrésze kiváló légáteresztő-képességgel rendelkezik, így akár egész napra vagy aktív szabadidős programokra is ideális választás. Szintén a nagyon divatos chunky design képviselője, időtálló bézs színével egy igazi alapdarab, amit bátran variálhatsz csajos ruhákkal és sportos szettekkel egyaránt.

Skechers Street Twisterz

 

Az utcai sneakerek egyik legnépszerűbbike napjainkban a légtalpas, memóriahabos Skechers Uno modell. Ez a modell van első helyen a “Skechers cipő 30 felett” rangsorban. Nem is csoda, hiszen az extra komfortos kialakítás mellett nagy hangsúlyt fektetnek a tervezés során a trendi megjelenésre is. Szezonról szezonra a legvagányabb színekkel és különleges mintákkal örvendeztetik meg a vásárlókat, emellett pedig klasszikus alapszínekben is mindig elérhető. Az UNO széria széles színválasztékából biztosan megtalálja mindenki a számára tökéletes darabot. Egy extravagáns piros lábbeli például bármikor feldobhatja a megjelenésed és a kedved is!

skechers uno cipő

Egy igazi kapszulagardrób lábbeli egyik feltétele a jó minőség. A bőrből készült Skechers Synergy 2.0 a prémium vonalat képviseli. Letisztult fazon, klasszikus fekete szín, minőségi kialakítás, és extra komfortos Memory Foam talpbetét: igazi jolly-joker modell 30 felett!

Skechers Synergy 2.0

 

A tökéletes Skechers cipő 30 felett: válaszd ki a Borgo kínálatából!

Zsebeld be az elismerő pillantásokat egy sportosan nőies, minőségi Skechers modellel! A Borgo óriási kínálatában biztosan megtalálod a tökéletes alapdarabot, ami passzol a ruhatáradba.

Nézz szét a választékban, rakd a kosárba, ami megtetszett, mi pedig villámgyorsan szállítjuk neked. Ha mégsem lennél megelégedve a színnel vagy a fazonnal, esetleg méretfronton csúszott hiba a számításba, nem probléma. A kézből-kézbe cserével 24 órán belül orvosoljuk a problémát.

másnapi csere borgo webáruház
szerző_donath

A cikk írója: Donáth Kitty (author)

Szerzőnk, Kitty a “ShoeGuru” a cipőkkel elég hamar kezdett foglalkozni. Tervezett modelleket a Wink márkának is és rajta tartja az ujját a világ cipőtrendjeinek ütőerén. Imád cikkeket írni és elvegyülni több tízezres darabszámot bújtató borgo raktárunkban.

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...

Új generációs Wink cipő: 5 ok a csúcskényelem mellett

Új generációs Wink cipő: 5 ok a csúcskényelem mellett

Feb 5, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Cipő, sneaker és #Wink rajongók figyelem! Örömmel osztjuk meg veletek legfrissebb blogbejegyzésünket, amelyben bemutatjuk, miért maradt az immár 30 éve alapított Wink brand a cipőipar megbízható és meghatározó szereplője....