Őszi bakancs és az Egyéniséged: 

bakancs borgo

Legyen szó akár hölgyekről, akár urakról, egy jó őszi bakancs senkinek a ruhatárából sem hiányozhat. Egy melegebb, vastagabb lábbeli a hideg, nedves szezonban ugyanis mindig jó szolgálatot tesz. A tökéletes darabot kiválasztani azonban sosem egyszerű feladat. Éppen ezért most hoztunk néhány tippet, melyek segítenek abban, hogy megtaláld a hozzád illő modellt. Ha pedig szeretnéd, a Borgo webáruház kínálatából akár azonnal meg is rendelheted álmaid bakancsát!

 

Őszi bakancs: milyen célból választod?

Az első és egyben legfontosabb dolog, hogy minden esetben a céljaidnak megfelelően válassz bakancsot. Legyen szó akár férfi, akár női bakancsról, más kialakítású modellre lesz szükséged a hétköznapokban és másra, ha túrázni szeretnél benne. Másra lesz szükséged a mindennapos munka során és másra egy kiemelten fontos tárgyalás esetén.

Utcára egy egyszerűbb, kényelmes, vízhatlan modell tökéletes választás. Fiatalos hölgyek számára egy olyan bakancs, mint például a masszív kialakítású ám rendkívül kényelmes Bosido Juana. Ha viszont férfiként sportos bakancsot keresel, mert az öltözeted általában laza és tartalmaz színes elemek is, akkor a KNUP Mountain lehet a Te világod.

bakancs rendelés online

 

Találhatsz olyan megoldást is, ami divatra és kirándulásra is jó alternatíva lehet. A Borgo Wintx WintR széria darabjai közt olyan női és férfi bakancsok találhatók, melyek utcai használatra vagy könnyebb túrákra is ideálisak lehetnek.

 

Ami nélkül jó őszi bakancs nem létezhet: a kényelem

Akármilyen célra is választunk bakancsot, fontos, hogy a lábbeli viselése kényelmes legyen. Ennek érdekében mindenképp figyelnünk kell arra, hogy a lábunknak megfelelő kialakítású modellt válasszuk.

Nagyon fontos, hogy bakancsunk megfelelően tartsa bokánkat talpa pedig a lehető legrugalmasabb legyen.

Lábunk kényelmét ezek mellett a talpbetét kialakítása is garantálja. Érdemes olyan modellt választani, melynek talpa és a bakancsban található talpbetét elnyeli az egyes lépéseknél keletkező becsapódást. Ez egyrészt kényelmesebbé teszi a járást, másrészt pedig az egésznapos viseléssel járó terhelést, az ebből adódó fáradtságérzetet is csökkenti.

borgo férfi bakancs

 

Ami legalább ennyire lényeges: a biztonság

A kényelem mellett nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy az adott bakancs viselése biztonságos legyen. Mivel bakancsot leginkább hideg, nedves időben hordunk, ezért kiemelkedően fontos a megfelelő tapadás.

Ebben segít a rovátkolt mintázatú gumitalp, mely jeges, havas időben is garantálja a nagyobb biztonságot. A hölgyek számára a Bosido csizma szinte minden időjárási körülmény közt ideális. Míg az urak ebből a szempontból is remek döntés lehet egy mutatós és egyben biztonságos sétát garantáló Vagabond bakancs.

borgo csizma bakancs

Ha túrabakancsot keresünk, abban az esetben a talp minőségére különösen oda kell figyelni. Kiránduláshoz ugyanis olyan bakancsra lesz szükségünk, melynek a talpa rugalmas és tartós is egyben. Ez garantálja azt, hogy a göröngyös, durva, kavicsos talajon is kényelmesen járhassunk. A Knup XR-Trek Explorer túrabakancs például komfortos és stabil is egyben. Kopásálló talpfelülete és masszív kialakítású felső része is garantálja a lehető legjobb minőséget. Ennek köszönhetően kiváló választás lehet egy kellemes őszi, hegyi felfedező túrára is.

Knup bakancs

Ne feledkezz meg a hozzád illő stílusról

És ahogy minden egyéb kiegészítő, úgy a tökéletes bakancs esetében is fontos a megjelenés. A számodra ideális lábbelit ugyanis csak úgy választhatod ki, ha előbb átgondolod, menyire illik a ruhatáradba. Ahogyan a mondás is tartja ugyanis: a stílus maga az ember. Egy jól összeállított szettel egyéniségedet is hatékonyabban fejezheted ki és kényelmesebben is érezheted benne magad.

webáruház bakancs online

Ha például a visszafogottabb ruhákat kedveled, nem biztos, hogy egy piros bakancs jó döntés lehet. Érdemes inkább egy egyszerű fekete, vagy egy mutatós barna bakancsot beszerezned. Azonban, ha kontrasztos összeállítást szeretnél, akkor már annál inkább kacsingathatsz az élénkebb színek felé is.

A Borgo webáruházában akkor is megtalálod a számításod, ha sportos vagy épp elegánsabb bakancsra vágysz. De akkor is, ha a lazább vagy esetleg az extravagánsabb stílus híve vagy. Egy olyan modell például, mint a magasszárú női Bosido Paola bakancs akár egy visszafogott, hosszú kabáttal is jól mutat. De egy motoros vagy rocker stílusú szettnek is kiváló kiegészítője lehet.

 

A tökéletes őszi bakancs most házhoz megy!

A Borgonál rengeteg női és férfi bakancs közül válogathatsz, melyek mindegyike kiváló minőségű, tartós és kényelmes. Ha pedig szeretnéd, csupán néhány kattintással, online is megrendelheted őket.

Ami pedig a legjobb, hogy sem adataid biztonsága, sem pedig egy esetleges méret- vagy színbéli probléma miatt nem kell aggódnod. Ha az általad rendelt modellel ugyanis nem egyezik elképzeléseiddel, azt 24 órán belül visszacseréljük. Ez bármilyen panasz esetén kivitelezhető.

másnapi csere borgo webáruház
Ehhez még csak ki sem kell mozdulnod otthonról, hiszen a cserét futárszolgálattal tesszük lehetővé, az ország bármely pontján, az általad megadott címen.

Abban az estben tehát, ha igazán kényelmes bakancsot keresel, nézz szét a Borgo webáruházában. Egész biztos, hogy megtalálod a céljaidnak megfelelő, a stílusodhoz leginkább illeszkedő modellt!

Borgo.hu bakancs

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...

Új generációs Wink cipő: 5 ok a csúcskényelem mellett

Új generációs Wink cipő: 5 ok a csúcskényelem mellett

Feb 5, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Cipő, sneaker és #Wink rajongók figyelem! Örömmel osztjuk meg veletek legfrissebb blogbejegyzésünket, amelyben bemutatjuk, miért maradt az immár 30 éve alapított Wink brand a cipőipar megbízható és meghatározó szereplője....