10 megfizethető női szandál, mely kihagyhatatlan lesz 2023-ban

Vibráló színek, fémes árnyalatok, letisztult klasszikusok. Platform, kockasarok, széles pántok, nagy csatok. A 2023-as női szandál és papucs paletta szemet gyönyörködtetően változatos lesz! Olvass velünk, fedezd fel az új szezon legfrissebb trendjeit, és szerezd be kedvenced a Borgo.hu folyamatosan bővülő kínálatából – megfizethető áron!

De miért is írunk erről ilyen hidegben? Bár még csak a tavasz első napsugarait élvezzük, mi már felkészültünk a legjobb modellekből. Most érdemes válogatni, amíg nem kapkodják el a legnépszerűbb fazonokat. Mutatjuk az abszolút bestseller-várományos kedvenceinket!

NŐI SZANDÁLOK ÉS PAPUCSOK

A legtrendibb 2023-as szandálok és papucsok várnak! Minőségi és kényelmes modellek széles választékban a Borgo.hu azonnali raktárkészletéről

 

Az ideális női szandál rohanós hétköznapokra

A kényelmes, ugyanakkor stílusos nyári szettek elengedhetetlen kelléke egy letisztult, sokoldalúan kombinálható női szandál. A Bosido Dorine fantázianévre hallgató modell tökéletes választás a rohanós hétköznapokra! Nude színének köszönhetően bármilyen színű ruhadarabbal jól mutat. Egyszerű, lapos talpú kialakításának és anatómiai talpkiképzésének hála akár egész napra komfortos viselet. Különleges pántmegoldása a legegyszerűbb hétköznapi összeállítást is szuperül feldobja!

borgo.hu szandál és papucs

 

 

Egy kényelmes női szandál kétségkívül praktikus viselet a nyárra, azonban a sietős mindennapokra ideális választás lehet egy nőies papucs is, amibe pikk-pakk bele lehet ugrani. A Bosido Ruby fekete női papucs puha talpbetétjével támogatja komfortérzetedet hosszabb séták vagy egész napos viselet esetén. Nagy arany díszítésével igazán sikkes megjelenést kölcsönöz viselőjének. Jól mutat csinos nyári ruhával és lezser farmer – top kombinációval egyaránt.

női szandál webshop

 

Irodai női szandál újdonságok

Az irodai napokra elegáns, mégis kényelmes női szandált érdemes választani. Az egész napos viselet miatt fontos, hogy ne legyen túl magas és túl vékony sarka, hiszem hosszabb távon nem lesz komfortos, ráadásul nem is egészséges a lábnak. Egy alacsony kockasarkú modell, mint a Seastar Violet barna női szandál tökéletes irodai alapdarab! Remekül variálható csinos nyáriruhával, kosztümmel, vagy lezserebb szettekkel is. Kényelmes sarokmagasságával és állítható bokapántjával igazán stabil viselet.

 
szandál borgo.hu online

 

Élvezd az elegáns, nőies megjelenés mögött rejlő maximális kényelmet a Bosido Teresa névre keresztelt éktalpú, platformos szandállal! Szuper választás a csinos hétköznapokra, praktikus tépőzáras pántokkal. Fekete alapszínével és letisztult fazonjával egy örökérvényű kapszulagardrób darab, amit könnyedén kombinálhatsz irodai szettjeiddel. 

 
női szandál és papucs

 

Legjobb női szandál egy nyáresti randira

Randira vagy hivatalos? Nos, a legfontosabb, hogy olyan szandált válassz, ami kiemeli nőiességed, ugyanakkor kellőképpen kényelmes is, hogy egész este magabiztos lehess. Egy kockasarkú, vékony pántos női szandál tökéletes választás! A 2023-as szezonban rendületlenül hódítanak a fémes árnyalatok, az arany, ezüst, bronz, és rosegold modellek. A Bosido Sanse arany női szandálban igazi Istennőnek érezheted magad! Puha talpbetéttel készült a maximális komfortodért, a lábfejeket stabilan tartja, ideális sarokmagasságának köszönhetően pedig könnyed járást garantál. 

2023 nyár szandál borgo

 

Ha a magabiztosságod érdekében még nagyobb hangsúlyt fektetnél a kényelemre, válassz egy csinos éktalpú szandált. A Bosido Luz sikkes, mégis komfortos viselet – akár egy hosszabb nyáresti sétához. Anatómiailag kialakított, magasított talpszerkezettel és trendi fonott részletekkel tervezték a 2023-as szezonra. Letisztult rózsaszín / nude árnyalatával nem lehet mellélőni, bármilyen szettel szuperül mutat!

szandál és papucs 2023

 

Vibráló női szandálok és papucsok 2023-ra

Az idei nyári szezonban az alapszínek mellett a feltűnő, élénk árnyalatoké lesz a főszerep. A pinkek és zöldek lesznek a legnagyobb befutók, de egy narancs, piros vagy kék szandállal is igazi divatikonná varázsolhatod megjelenésed! Legfrissebb női szandál és papucs kollekciónkban a Bosido és Seastar márkák hozták el az igazi nagyvárosi sikket, megfizethető áron.

szandál trendek 2023

 

Új kedvenc női szandálod a Borgo-nál találod!

Nézz szét a Borgo.hu széles kínálatában és találd meg a hozzád illő női szandált és papucsot! Nyári ruhához vagy farmerhez, irodába vagy elegáns eseményre: nálunk minden alkalomra találsz megfelelő modellt. Ráadásul, ha online rendelsz, nem kell a boltba járással bajlódnod – szemezgess webáruházunk virtuális polcairól és válaszd ki a kedvencedet egyszerűen, gyorsan, sorban állás nélkül.

Biztonságos webáruházunkban attól sem kell tartanod, ha esetleg nem lesz megfelelő a kiválasztott méret vagy mégsem tetszik a színe. Csak jelezd nekünk, mi pedig gyors kézből-kézbe cserével orvosoljuk a problémát. A Borgoval kényelmesen készülhetsz fel a nyári szezonra!

másnapi csere borgo webáruház

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...

Új generációs Wink cipő: 5 ok a csúcskényelem mellett

Új generációs Wink cipő: 5 ok a csúcskényelem mellett

Feb 5, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Cipő, sneaker és #Wink rajongók figyelem! Örömmel osztjuk meg veletek legfrissebb blogbejegyzésünket, amelyben bemutatjuk, miért maradt az immár 30 éve alapított Wink brand a cipőipar megbízható és meghatározó szereplője....