5 ok, miért éri meg beszerezni egy kézműves gyógypapucsot

Nemrégiben bővült webshopunk a prémium olasz alapanyagokkal dolgozó magyar manufaktúra, a San Crispino komfort lábbeli, gyógypapucs, és gyerek gyógyszandál kínálatával. Igazi csúcsminőség a lábnak! De miért is érdemes minőségi, kézműves gyógypapucsot beszerezni? Összeszedtük a legfontosabb érveket!

 

1. Prémium alapanyagok, megbízható minőség

Az egyedi kézműves technikával, minimális gépiesítéssel készült San Crispino lábbelik finom marha-és kecskebőr alapanyagait a cég tulajdonosai maguk válogatják Olaszországból, hogy véletlenül se essen csorba a prémium érzeten! A kézzel varrott mintázatoknak és finom kidolgozásoknak köszönhetően már első ránézésre is jól látható a kimagasló minőség, viselésük pedig igazi luxus komfort-érzetet biztosít.

Ha számodra is fontos, hogy a mindennapos használatra választott gyógypapucs megbízható minőséget képviseljen és ezáltal évekig társad legyen, a San Crispino termékeiben nem fogsz csalódni!

san crispino gyógypapucs

 

2. A  jól megválasztott gyógypapucs a kényelem záloga

A San Crispino manufaktúrának hatalmas tapasztalata van a leggyakoribb civilizációs lábproblémákhoz fűződő technológiákkal kapcsolatosan, úgy mint: bokasüllyedés, bütyök, lúdtalp, sarkantyú és sarokfájdalom.

Te is a fenti problémák valamelyikétől szenvedsz? Vagy csak egyszerűen a kényelem mellett tetted le a voksod? Egy jól megválasztott gyógypapucs támogatja maximális komfortérzeted akkor is, ha hosszabb időn keresztül kell talpon lenned vagy állómunkát végzel – éppen ezért egészségügyi dolgozóknak is szoktuk ajánlani komfort termékeinket.

gyógypapucs borgo.hu

 

A megfelelő komfort lábbeli ismérvei az enyhén magasított sarok, az anatómiai talpkialakítás, a bokát támasztó, masszív belső talpél, és a puha, lélegző anyaghasználat. A San Crispino lábbelijei ezeknek mind megfelelnek, így hihetetlenül kényelmes viseletet biztosítanak. Győződj meg róla Te is!

SAN CRISPINO női komfort lábbelik

A Borgo hivatalos forgalmazója a márkának, így biztos lehetsz választásodban

 

3. Egy gyógypapucs vagy gyerek gyógyszandál az egészséget is támogatja

A jó lábbeli nem csak dekoratív és komfortos, de a láb – és ezáltal az egész gerincoszlop – egészségére is hatással van. A San Crispino gyógypapucsok kiváló lépéskényelme segíti a testtartás helyes irányba terelését. Megfelelő testtartással kevésbé megterhelő az állómunka, jobban bírjuk a terhelést.

A gyerekeknél is kimagaslóan fontos az olyan cipő kiválasztása, ami a láb egészséges fejlődését szolgálja. A San Crispino gyerek gyógyszandálok remekül tartják a bokát és segítik a kis talpak helyes növekedését. Váltócipőnek is ajánljuk!

gyerek gyógyszandál

SAN CRISPINO gyerek gyógyszandálok

A Borgo hivatalos forgalmazója a márkának, így biztos lehetsz választásodban

 

4. A  kézműves gyógypapucs egyedi viselet

Ahogy már említettük, a San Crispino komfort lábbelik egyedi kézműves technikával készülnek, ezáltal nincs két egyforma termék. Változatos színekben és fazonokban kaphatóak, így mindenki megtalálja a stílusához leginkább passzoló darabot, ami biztosan nem fog szembejönni az utcán!

A tökéletes gyógypapucs nem csak tartós és kényelmes, de ideális esetben egyedi megjelenést is nyújt – szemben a tömeggyártott, sokszor csak nevében “gyógy” lábbelikkel. Fedezd fel a San Crispino csúcsminőségű kézműves termékeit!

női gyógypapucs borgo

 

5. Pénztárcabarát alternatíva lehet ortopéd papucs helyett

Természetesen nagyobb ortopédiai problémák esetén nem érdemes lecserélni az egyedileg készített ortopéd termékeket, azonban kisebb lábbántalmaknál jó alternatíva lehet egy minőségi, valóban anatómiailag kialakított gyógypapucs.

Az ortopéd termékekre bár jár állami támogatás (általában 80% körüli állami megtérítés), azonban az ezen felül fizetendő 20% körüli önrész egyre magasabb a gyorsan emelkedő alapanyag- rezsi- és bérköltségek következtében, amit sok ember már nem engedhet meg magának – valamint az ortopéd szektorban működő vállalatok fennmaradása is egyre bizonytalanabb a támogatási keret emelésének hiánya miatt. Ebben az esetben egy prémium, kiváló ár-érték arányú San Crispino komfort lábbeli szuper megoldás lehet!

 

Gyógypapucs és gyógyszandál megbízható hazai webáruháztól

Ha Te is szeretnéd megtapasztalni, hogy milyen hihetetlenül komfortos érzés San Crispino lábbeliben járni, nézz körül a Borgo.hu a kínálatában!

Ha az általad rendelt modell nem megfelelő méretű, vagy valami miatt mégsem vagy elégedett, 24 órán belül ingyenesen kicseréljük neked. A cseréhez pedig még a lakást sem kell elhagynod. Elég felvenned velünk a kapcsolatot, és a címedre egy futár érkezik majd a cipődért, a csere után pedig egy új modellt visz neked házhoz.

 

másnapi csere borgo webáruház

Tehát ha egy igazán kényelmes gyógypapucsot vagy gyerek gyógyszandált keresel, válaszd a kényelmes szolgáltatásokat nyújtó webáruházunkat! Garantáltan megtalálod azt a modellt, ami nem csak a tetszésed nyeri el, de tartós és tökéletesen komfortos is egyben!

 

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...

Új generációs Wink cipő: 5 ok a csúcskényelem mellett

Új generációs Wink cipő: 5 ok a csúcskényelem mellett

Feb 5, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Cipő, sneaker és #Wink rajongók figyelem! Örömmel osztjuk meg veletek legfrissebb blogbejegyzésünket, amelyben bemutatjuk, miért maradt az immár 30 éve alapított Wink brand a cipőipar megbízható és meghatározó szereplője....