A fehér cipő titka: miért kell mindenkinek minimum egy a gardróbba?

Hamarosan beköszönt a tavasz, így érdemes beszerezni a tökéletes univerzális lábbelit. A fehér cipő egy igazi jolly-joker: gyakorlatilag bármilyen szettel jól mutat, szuperül kombinálható sportos és csinos öltözékekkel, valamint alapszín lévén bármilyen árnyalattal. Éppen ezért érdemes feltölteni a ruhatárad legalább egy időtálló fehér alapdarabbal, amit bármilyen alkalomra elővehetsz. Mutatjuk, nekünk melyik modellek az aktuális kedvenceink!

 

Fehér cipő sportos és casual szettekhez

Melyik az a kapszulagardrób cipő, ami minden öltözékhez passzol és mindig divatos? Persze, hogy a fehér sneaker! Egy igazi univerzális lábbeli, amit egész évben lehet viselni, évszaktól függetlenül.

A sneakerek egyik nagy előnye, hogy rugalmas kialakításuknak köszönhetően nagyon kényelmesek és jól alkalmazkodnak a láb formájához. Ezen felül a kopásálló gumitalp még a csúszós talajon is biztosítja a balesetmentes mozgást, így télen is kifejezetten praktikus választás lehet.
Továbbá az összképre is szuper hatással van: könnyedén megtöri a szigorú eleganciát, így új szintre emeli a városi outfiteket.

Tökéletes választás lezser rohangálós ruhákhoz: variáld bátran farmer-póló szettel, sportos melegítőfelsővel, vagy laza oversize ruhadarabokkal.

fehér sneaker borgo.hu

 

Csinos ruhákhoz is: az univerzális fehér sneaker

A fehér sneaker nem csak sportos ruhadarabokkal mutat szuperül, de kifejezetten jól illik csinos összeállításokhoz is. A nőies összhatást feldobja a sportos lábbeli, stílusos megjelenést nyújt. Variálhatod elegáns blézerrel / kosztümmel az irodai hétköznapokra, csajos ruhával egy randira, vagy klasszikus szoknya-blúz szettel egy vacsorára.

fehér női cipő borgo

 

Színek terén is jolly-joker: a fehér cipő mindenhez megy!

Ha gondban vagy, hogy az adott öltözékedhez milyen lábbeli passzol, a fehér cipő mindig ideális választás! Sötét szettekkel vagány, mégis elegáns kontrasztos megjelenés érhető el. Világos ruhákkal garantált a harmonikus, letisztult összhatás. Az élénk színek és / vagy feltűnő minták jönnek be? Jöhet bármilyen árnyalat, a fehér sneaker mindig tökéletes viselet!

borgo fehér cipő

 

Jó hírünk van: kínálatunk tovább bővült, megérkeztek az első Skechers modellek a 2023-as tavaszi kollekcióból! Mutatjuk a legmenőbb fehér lábbeliket.

Skechers

A Borgo hivatalos forgalmazója a márkának, így biztos lehetsz választásodban

 

Találd meg a tökéletes fehér cipőt a 2023 tavaszi Skechers kollekcióból!

A rohanós hétköznapokon olyan cipőre van szükség, ami kényelmes egész napra, és minőségi, tartós anyagból készült, hogy bírja a strapát a mindennapokban. Emellett nem elhanyagolható szempont a trendi megjelenés sem: a legújabb 2023 tavaszi Skechers cipők minden igénynek megfelelnek!

Az utcai sneakerek egyik bestsellere napjainkban a légtalpas Skechers UNO modell. Népszerűsége abban rejlik, hogy egyedülálló módon ötvözi a leginnovatívabb kényelmi elemeket a divatos, letisztult külsővel.

Az extra komfortos kialakítás mellett nagy hangsúlyt fektetnek a tervezés során a trendi megjelenésre is. Szezonról szezonra a legvagányabb színekkel és különleges mintákkal örvendeztetik meg a vásárlókat, emellett pedig klasszikus alapszínekben is mindig elérhető.

Egy fehér Skechers UNO tökéletes választás bármilyen alkalomra, ráadásul minőségi kialakításának köszönhetően évekig élvezheted a kényelmét!

skechers uno borgo

 

A bordázott talppal tervezett D’Lites széria szintén méltán népszerű: masszív szerkezetének köszönhetően stabil, mégis könnyed járást biztosít. Memóriahabos talpbetétje leköveti a láb anatómiáját, így maximális komfortérzetet nyújt akár egész napos használat esetén is.

A kényelem mellett pedig az egyik legtrendibb fazonról van szó, a chunky kialakítással igazi divatikonná varázsolja viselőjét!

skechers fehér cipő

 

Hasonló fazon a Skechers Energy sneaker is, a magasított, bordázott talpszerkezet bármilyen terepen biztonságos járást kínál. Stílusos részleteivel feldobja öltözéked, legyen szó casual vagy elegáns szettről.

Prémium anyaghasználat és komfortos, ergonomikus kialakítás jellemzi, ami nem elhanyagolható szempont, ha hosszabb ideig viselsz egy lábbelit. Egy jó minőségű sportcipő nem csak az egész napos kényelmedet garantálja, de a láb egészségére is pozitív hatással van.

skechers sneaker borgo

 

Fehér cipő biztonságos online vásárlással…

…a Borgo óriási, azonnali raktárkészletéről. Térképezd fel széles kínálatunkat: megannyi kényelmes, trendi, és minőségi utcai sneaker illetve sportcipő vár Rád! Rendeld meg kedvenced egyszerűen, könnyedén, otthonod kényelméből, és vedd kézhez akár 2 napon belül.

Ne feledd: 30 napod lesz arra, hogy szabadon a ruhatáradhoz próbáld a megrendelt lábbelit. Ha bármi kifogásod lenne a méretével vagy színével kapcsolatban, csak jelezd Ügyfélszolgálatunk felé, és másnapra már cseréljük is a kívánságod szerint!

másnapi csere borgo webáruház

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...

Új generációs Wink cipő: 5 ok a csúcskényelem mellett

Új generációs Wink cipő: 5 ok a csúcskényelem mellett

Feb 5, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Cipő, sneaker és #Wink rajongók figyelem! Örömmel osztjuk meg veletek legfrissebb blogbejegyzésünket, amelyben bemutatjuk, miért maradt az immár 30 éve alapított Wink brand a cipőipar megbízható és meghatározó szereplője....