GY.akran I.smételt K.érdések

“Biztonságos ez a webáruház? Rendelt már itt más?”

Igen! A BORGO divat-áruház hosszú évek munkájával építette fel a márkanevét: eközben a minőségi kiszolgálás, a kedves ügyfélszolgálat és gyors kiszállítás a védjegyévé vált. Mind a kártyás fizetés, banki átutalás vagy az egyszerű utánvét biztonságosan használható a www.borgo.hu-n. A megrendelők száma pedig hónapról-hónapra növekszik, immár közelíti a 100.000 főt.

“Mennyi idő alatt szállítjátok ki a megrendelésemet?”

Az esetek 95%-ban 1 munkanapot vesz igénybe a 10:00-ig beérkezett megrendelések kézbesítése. Akkor van csúszás, ha nem elégséges adatot kapunk a vevőktől és egyeztetnünk kell vagy a banki átutalás nem érkezett meg a GLS futárunk megérkeztéig.

“Áfás árakat látok a weboldalon?”

Természetesen: csak bruttó árakkal dolgozunk. A kosárban részletezzük a nettó és az áfával növelt értékeket is.

“Amit látok a weboldalon az van is raktáron?”

Igen, több ezer négyzetméteres, saját raktárunk van, azonnali készlettel, ami - a technikai hibáktól/elírásoktól eltekintve - egyezik a weboldali adatokkal.

“Nem lett jó a méret! Ingyenes a cseréje?”

Igen, mi küldünk futárt és egy-az-egyben cseréljük a terméket. Tehát ha nem jó a méret, csak írj egy emailt a megrendelésszámmal az info@borgo.hu -ra, a többi a mi dolgunk!

“Szeretnék elállni a vásárlástól! Mit kell tennem?”

Írj emailt a kérésedről az info@borgo.hu -ra és mi ingyenes futárszolgáltatással hozzuk el a terméket, majd az összeget is visszautaljuk pár nap alatt - bizonyos esetekben max. 10 munkanap.

“Olcsóbbak vagytok mint más; eredetiek a termékek egyáltalán?”

Természetesen. Hivatalos márkaképviseletek (pl: Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Geox, Vagabond, Adidas, Converse, Knup, Skechers, Wink, Högl etc.) kiemelt ügyfelei vagyunk. Az árképzésünk pedig sok esetben eseti akciók miatt kedvezőbb a konkurensekénél.

“Ha nem megy át a megrendelés, csak forog a homokóra, mi a teendő?”

Valami baj van a böngésződdel, ezért próbálj inkognitó módban rendelni: klikkelj a böngésző ikonjára a jobb egérgombbal, majd válaszd az inkognitó-módot és lépj a weboldalunkra. Másik lehetőség a cookie-k törlése a böngészőből.

“Pontos méretet szeretnék tudni a kinézett termékre! Van ilyen táblázatotok?”

Igen: https://www.borgo.hu/merettablazat vagy írj emailt a cikkszámmal az info -kukac- borgo.hu-ra és mi lemérjük Neked!

“Mire jók a Borgo pontok?”

Olcsóbban tudsz vásárolni velük. Példa: rendelsz egy cipőt 15.000 Ft értékben amiért (a kiszállítást követően) jóváírunk Neked 1500 pontot, ami 1500 Ft-ot ér a következő vásárlásodnál. Bővebben: https://www.borgo.hu/borgo-pontok

“Ha kaptam kupont, azt hogyan használhatom fel?”

30 napon belül vagy a hó utolsó 4 napján, 9990 HUF feletti vásárlásnál (a kosár kupon részénél kell aktiválni)

“Személyes átvétel lehetséges?”

Igen, rendeld meg a terméket online és vedd át a 1107 Budapest, Szállás u. 13. m11-m12 ügyfélszolgálati-irodánkban. Google: http://bit.ly/2pKwZyZ

“Hol lehet még rólatok olvasni?”

Például itt: Cikk1 Cikk2

“Facebook, Instagram és egyéb elérhetőségetek van?”

Facebook: https://www.facebook.com/BorgoShoes

Instagram: https://www.instagram.com/borgoshoes/

Twitter: https://twitter.com/BorgoHu

Shopalike: https://www.shopalike.hu/bolt-borgo/