Női kabátok: 5 ok, miért kell új dzseki télre

Női kabát olcsón? Vagy inkább jót szeretnél?

Beköszöntött a hűvös őszi idő, ideje elővenni a meleg dzsekiket! Az ideális női kabát melegen tart, óv a széltől és csapadéktól egyaránt – és ha még trendi megjelenést is nyújt, akkor egy igazán tökéletes téli alapdarabról van szó. Ha Te még nem szerezted be az igazit, mutatunk 5 okot, amiért most érdemes lecsapni egy új kabátra.

 

1. Új szezon, új női kabát divat: megérkeztek a legtrendibb fazonok

Ha kabátvásárlásról van szó, könnyű elveszni a sokféle stílus között. Amennyiben a kiválasztás fő szempontja Nálad az, hogy a legfrissebb trendeknek megfelelő darabot szerezz be, mutatunk néhány újdonságot, melyek a szezon slágertermékei lesznek.

A hosszított, derékban kötős pufi kabát egyszerre praktikus és sikkes. Pufi, steppelt kialakításának köszönhetően kellemes meleg viselet, azonban a karcsúsított szabásvonalnak és a megkötős derékövnek köszönhetően rendkívül nőies is. Ez a fazon bőrhatású anyagból még izgalmasabb!

Az oversize ingfazonú dzsekik szintén nagyon divatosak az új szezonban. Az úgynevezett shacket fazon népszerűsége a lazaságában rejlik: szuperül mutat egy lezser, sportos szettel, de a csinos hétköznapokon is megállja a helyét. Egyszínű vagy kockás, hosszított vagy rövid, szövet anyagú vagy steppelt/pufi textúra? Idén ősszel mind jöhet!

Az átmeneti kabátok sztárja az örök érvényű ballonkabát. Stílusában ezt a klasszikus fazont idézik a most nagyon trendi hosszított, könnyed, steppelt dzsekik. Szintén derékban megkötős szabású, ami igazán csajos megjelenést nyújt – akár lazább szettekkel is!

női kabát borgo

 

2. Áremelkedés a divatban is: idén még olcsóbban vásárolhatsz

Az árak emelkedése az élet minden területén érzékelhető, sajnos a divat szegmens sem marad ki. Az alapanyagárak csaknem megduplázódtak néhány hónap alatt, a szállítmányozási költségek szintén elszálltak, és az infláció is hatással van a drágulásra.

Senki sem tudja megmondani, hogy hol lesz ennek a vége, de annyi biztos, hogy 2023-ban már jóval magasabb áron lehet beszerezni a ruházati termékeket is. Ezért javasoljuk, hogy ha kabátvásárláson gondolkodsz, még most lépd meg!

 

3. Spórolj a rezsin: meleg női kabát otthonra is!

Ha már az elszállt áraknál tartunk: a rezsidíjak drasztikus emelkedése is egy újabb indok lehet arra, hogy most vásárolj igazán meleg ruházatot. Elsőre talán furcsának tűnhet, hogy otthoni viseletként téli kabátot hordjunk, azonban a jelenlegi helyzetben ez praktikus megoldás lehet. Egy multifunkcionális dzsekit beszerezni olcsóbb, mint egy sokszorosára nőtt fűtésszámla.

Ha ódzkodsz az otthoni dzseki-viseléstől, a pufi mellény szintén tökéletes választás. Viseld otthon kényelmesen, pulóver fölé – hidd el, sokat dob a komfortérzeteden a hűvösben!

pufi dzseki borgo

 

4. Kapszulagardrób-koncepció: szerezd be a mindenhez passzoló kabátot!

Érdemes olyan női kabátot választani az őszi-téli szezonra, ami jól mutat bármilyen szetteddel. Egy szuperül kombinálható alapdarabot letisztult szín-és/vagy formavilág jellemez, ezáltal könnyedén beilleszthető egy alap ruhatárba.

A hűvös hónapokban igazi adu-ász lehet egy klasszikus pufi dzseki, ami egy egyszerű farmer-pulcsi szettet is tökéletesen kiegészít, de akár egy csinos ruhával is remekül passzol. Ami a színt illeti, az alapszínekkel biztosan nem lősz mellé: fehér, fekete és bézs kabátokhoz igazán könnyű öltözködni.

Szerencsére az idei trendek közt is dominál a letisztultság, így nincs más hátra, mint megtalálni a számodra tökéletes kapszulagardrób kabátot!

téli kabát borgo

NŐI KABÁTOK

Átmeneti kabátok, pufi dzsekik, meleg téli darabok széles választékban a Borgo.hu azonnali raktárkészletéről!

 

5. Ingyenes csere-garanciával nincs vesztenivalód: válaszd a Borgo-t!

Ha a Borgo.hu kínálatából választasz magadnak női kabátot, a gyors és egyszerű vásárlási élmény mellett ingyenes csere-garancia is vár. Ez azt jelenti, hogy a kézhezvételtől számított 30 napig otthonod kényelmében próbálgathatod a megrendelt modellt. Ha nem vagy elégedett vele, 24 órán belül ingyenesen, kézből-kézbe kicseréljük Neked.

Ez a lehetőség nemcsak méretprobléma, de színnel vagy kényelemmel kapcsolatos gond esetén is él.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és a következő munkanapon a futár már az új, minden szempontból tökéletes darabbal kopogtat majd Nálad.

másnapi csere borgo webáruház

 

+ Hogy otthon se fázz: kényelmes melegítőszettek

A hűvös őszi mindennapokra érdemes otthonra is kellőképpen meleg és kényelmes ruházatot beszerezni. Egy trendi melegítőszett kiváló szolgálatot tesz a négy fal közt töltött pihenős időszakokban, de akár aktív szabadidős elfoglaltságokhoz vagy edzéshez is remek választás.

A puha, jól szellőző anyagnak és a kényelmes, lezser szabásnak köszönhetően maximális komfortérzetet nyújt. Kínálatunkban sokféle szettből válogathatsz: csapj le most kedvencedre, hogy otthonodban se fázz!

melegítőszett borgo

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...

Új generációs Wink cipő: 5 ok a csúcskényelem mellett

Új generációs Wink cipő: 5 ok a csúcskényelem mellett

Feb 5, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Cipő, sneaker és #Wink rajongók figyelem! Örömmel osztjuk meg veletek legfrissebb blogbejegyzésünket, amelyben bemutatjuk, miért maradt az immár 30 éve alapított Wink brand a cipőipar megbízható és meghatározó szereplője....