2020-ban 2 új játékőrület söpört végig lassan, de biztosan az egyik legnépszerűbbé váló közösségi oldalon: a TikTokon. A felhasználók egyszerűen megőrültek a kifordítható plüss polip sokoldalúságáért, hiszen a népszerű játékfigura segítségével egyedi és vicces videókkal fejezhették ki magukat. Aztán megérkezett a bubble fidget anti stressz játék is, ami kicsiknek, kicsit nagyobbaknak és nagyoknak egyaránt élvezetes stresszoldást kínál.

A 2020-as esztendőben a kifordítható polip vásárlás kapcsán számtalan virálissá váló tartalom készült. Flip Octopus ugyanis egymaga több mint 500 000 lájkot gyűjtött be csak ezen a felületen és 12 000 felnőtt vásárló adott róla ötcsillagos értékelést. Mindezt úgy, hogy a kifordítható polip főszereplésével készülő videókban a TikTokerek között felnőttek is szép számmal képviseltették magukat.

Ahhoz képest, hogy a TikTok a kezdet kezdetén még főként a tinédzserek számára volt élvezhető közösségi felület, hamar kinőtte ezt a szerepet az alkalmazás. Bár továbbra is a rövid, effektekkel megtűzdelt videók megosztására szolgál, a felnőttek és persze a cégek is kezdik felfedezni maguknak ezt a platformot.

másnapi csere webshop

De miért ilyen nagy szám ez a plüss polip?

kifordítható polip plüssTöbb mint valószínű, hogy a játék okos, érzékekre és érzelmekre ható tervezésében kereshetjük a választ. Gondolj vissza a saját gyerekkorodra: mik voltak azok a szempontok, ami miatt egy-egy játék hosszú időre a kedvenceddé vált? Az érzékelés oldaláról megközelítve a kérdést, a látás és tapintás szentháromsága az, ami mindenképpen szerepet játszott abban, ahogy kiválasztottunk magunknak egy plüss játékot. Fontos volt a figyelemfelkeltő szín, a játék formája és az is, hogy mennyire esett jól kézben tartani. Könnyű volt-e vagy inkább nehezebb, mennyire volt kellemes hozzáérni az adott játékhoz? A plüss polip esetében se a színek, se a forma miatt sem lehet okunk panaszra. A jó kedvet sugárzó, kedves megjelenésű és a mérges, dühös, csalódott érzelmeket kifejező polipunk színei mondhatni alájátszanak az ellentétes érzelmeknek. Hol egymással ellentétes, hol komplementer színek segítségével, a szivárvány széles skáláján mozogva találhatunk rá a kedvenccé váló polipunkra. Ráadásul a játék pamutból készült, így nemcsak ránézni, hanem hozzáérni is jólesik. Súlya alig van, ezért könnyen kézben tartható és kifordítható. Ennek köszönhetően a legkisebbek is egyszerűen, erőlködés nélkül játszhatnak vele. Koruknak megfelelően fejleszthetik a képzelőerejüket, fantáziájukat.

octopus kifordítható polip

Egy plüss polip az érzelmek szolgálatában

Emocionális oldalról közelítve meg a kifordítható polip népszerűségét, a játék legnagyobb varázsereje abban rejlik, hogy gyerekeknek és felnőtteknek is anélkül segít az érzelmeik kifejezésében, hogy meg kellene szólalniuk. A gyerekeknek ráadásul segít megtanítani, hogyan tudják kommunikálni az érzelmeiket a külvilág számára.   Ez főként az introvertált személyiségeknek jelent nagy segítséget, hiszen szavak nélkül jelezhetik aktuális lelkiállapotukat családtagjaik, barátaik, de akár még a kollégáik számára is. Ahogy ugyanis egy vásárló mondta:

„Felnőtt nőként vettem ezt magamnak, mivel impulzív vásárló vagyok. Valójában semmilyen más célt nem szolgál azon kívül, hogy aranyos, szép, puha és… plüss. A játék nálam általában a boldog felén van, mert úgy vettem észre, hogy a dühös oldalra fordítva valóban romlik a hangulatom, ezért inkább a boldog végén hagyom. Szerintem be kellene vinnem a munkahelyemre is. Az asztalomra téve és a kedvemnek megfelelően fordítva az emberek mindig lássák mivel lesz dolguk, ha hozzám fordulnak.”

polipok plüs flip octopus Ennek a tulajdonságnak köszönhető az a rengeteg kreatív, vicces, érzelmes videó, ami a TikTokon elindította a Flip Octopus iránti őrületet. Ha te is szívesen szert tennél erre a kedves plüssfigurára, akkor nézz szét a Borgo kínálatában. Nemcsak trendi cipők és kiegészítők várnak itt rád, hanem a kifordítható plüss polip is, kék-lila, lila-piros, de akár még világoskék-rózsaszín színekben is. Kifordítható polip vásárlás még sosem volt ilyen egyszerű, mint nálunk.

Stresszűzés mesterfokon: a bubble fidget játék

Push pop it bubble fidget – egy újabb TikTok sztár. Ez a szivárvány színeiben pompázó unaloműző szintén olyan anti stressz játék, ami a közösségi oldalon vált igazán felkapottá. És nem véletlenül, hiszen az érzelmeket nem csak ki kell fejezni, de le is kell vezetni. Főleg akkor, ha olyan negatív érzelmekről van szó, mint a stressz, ami feldolgozás hiányában akár szorongás és depresszió melegágya is lehet. fidget bubble játék Éppen ezért fontos, hogy olyan hatékony és nem mellesleg élvezetes módon vezessük le az összegyűlt negatív érzelmeket, ahogy arra a bubble fidget játék lehetőséget ad. 

A játék menete egyszerű, könnyen megtanulható és gyors. Ha kifejezetten olyan játékot keresel gyermekednek vagy egy közös baráti estéhez, aminél nem kell órákig a tábla fölött görnyednetek, akkor megtaláltad a tökéletes játékot. Remek móka lesz az esti meseolvasás előtt, vagy egy unalomba forduló kerti partin.

Így vezessétek le a stresszt egy hosszú nap végén, a bubble fidget játék segítségével: felváltva nyomjátok le egymás után a buborékokat a kiválasztott sorban. Bárhol, bármennyit, egészen addig, amíg végül már csak egyetlen buborék marad. Az a játékos veszíti el a fordulót, akire a legutolsó buborék lenyomása marad. Aki pedig 5 fordulóból 3-at megnyer, végső győzelmet arat a párja felett. A bubble fidget játék egyszerű, gyors és bárhol-bármikor játszható, kiváló stresszűző és mókás időtöltés. Játszd akár felnőttek, akár a gyermekek, a vetélkedés izgalma mosolyt csal minden korosztály arcára. A Borgo kínálatában is ez az egyik legnépszerűbb örömforrás.

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...

Új generációs Wink cipő: 5 ok a csúcskényelem mellett

Új generációs Wink cipő: 5 ok a csúcskényelem mellett

Feb 5, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Cipő, sneaker és #Wink rajongók figyelem! Örömmel osztjuk meg veletek legfrissebb blogbejegyzésünket, amelyben bemutatjuk, miért maradt az immár 30 éve alapított Wink brand a cipőipar megbízható és meghatározó szereplője....