Hasznos Borgo-tippek csizma és bakancs választásához: 

borgo női bakancs
Egy kényelmes és strapabíró csizma és bakancs mindig remek szolgálatot tesz. Közeleg az ősz, és vele együtt a hűvös éjszakák, az esős és sáros időjárás is hamarosan bekopogtat. A szeptember és az október eleje azonban még olyan kellemes napokkel kedveskedhet, amit vétek lenne nem kihasználni. Mert a búcsúzkodó természetben, a sárguló levelek közt érdemes kiadós sétára indulni az erdőben vagy túrázni egyet a hegyekben.

Már nyár végén érdemes elkezdeni felfrissíteni ruhatárunkat és beszerezni azokat a kiegészítőket, amelyekkel felkészülve várhatjuk az őszi kirándulós időszakot. Az egyik legfontosabb pedig nem más, mint a tökéletes csizma és bakancs, amit bátran bevethetünk még a meredekebb lejtőkön, lankákon is. Ami nemcsak kényelmes, tartós, de minden körülmény közt állja a sarat. Nem akadály számára a sár, a hűvös idő és az eső sem.

Most hoztunk néhány fontos tudnivalót, melyek segítenek a megfelelő modell kiválasztásában, mielőtt megrendelnéd őket. Emellett néhány olyan lábbelit is mutatunk neked, melyek tökéletes választást jelenthetnek, ha a legjobb őszi bakancsot vagy csizmát keresed!

 

Túrabakancs az őszi kirándulásokra: így válaszd ki a megfelelőt

Ha csizma vagy bakancs vásárlására kerül a sor, fel kell tenned az egyik legfontosabb kérdést. Hétköznapi használatra keresel lábbelit, vagy túrázás és kirándulás céljából? Akadnak ugyanis olyan szempontok, melyek mindkét esetben fontosak, de a két kategória bizonyos szinten el is tér egymástól.

Túrabakancs esetén érdemes arra törekedni, hogy masszív kialakítású, vastag, mégis rugalmas, bordás talpú modellt válasszunk, lehetőleg magas szárral. Utóbbi tulajdonság extra tartást és védelmet biztosít a bokának, míg a bordás talp biztosítja a stabilabb lépés lehetőségét egyeletlen felületeken is. Így biztonságban tudhatod magad és szeretteid a rögösebb erdei utakon és a hegyi túrák során is jó szolgálatot tehet. Fontos továbbá a jó minőségű, kényelmes talpbetét is, ami a biztonság mellett a komfortos járás élményét is képes garantálni.

túrabakancs

Lényeges tulajdonság továbbá a vízlepergetés is, melynek köszönhetően a nedves, sáros utak sem jelentenek problémát. Vízlepergetés esetén nem kell attól tartanunk, hogy egy őszi túra során a bakancsunk beázik, ami igencsak megnehezíti az utat. A beázott bakancs, a nedves talpbetét és zokni nem csak kényelmetlenné teszi a túra hátralévő részét. Ha nedves lábbal kell teljesítenünk az előttünk álló, hosszú kilométereket, az egyfelől egészségtelen, másfelől balesetveszélyes is.

 

Csizma és bakancs, nem csak bőrből

Korábban a legtöbb túrázó ennek érdekében a bőrből készült túrabakancsokra esküdött. Azonban ma már kiváló minőségű, a bőrnél rugalmasabb és jobb légáteresztő hatású, vízhatlan, mesterséges anyagból készült túrabakancsok is kaphatók.

A Knup márka bakancsai közt találhatunk olyan, kifejezetten túrázásra tervezett darabokat, melyek minden fontos elvárásának megfelelnek. A szintetikus vízlepergető anyagból készült lábbelik egyedülálló technológiai megoldásaiknak és a rugalmas gumitalpnak köszönhetően tökéletes megoldást jelentenek terepre. Kialakításuknál és anyaguknál fogva masszívak és tökéletes tartást garantálnak a boka számára, mégis rugalmasak és kényelmesek.

knup bakancs
A maximális komfortot a speciális talpbetét és a súrlódásmentes fűzőlyukakkal ellátott fűzőrendszer is garantálja. A Knup bakancsokat nem kell hosszú percekig fűzögetned, pillanatok alatt belebújhatsz és azonnal nekivághatsz egy felejthetetlen kalandnak.

Arról nem is beszélve, hogy nem csak biztonságosak és kényelmesek, de egyben kiemelkedően stílusosak is. Így nem csak terepre, de akár a hétköznapokra, utcai használatra is megtalálhatod köztük a számodra ideális modellt.

 

Csizma és bakancs a hétköznapokra: amit mindenképp érdemes tudni

Az utcai csizmáknál és bakancsoknál szélesebb a választék, hiszen ezeknek a lábbeliknek más elvárásoknak kell megfelelniük, mint a túrabakancsoknak. Az mondjuk igaz, hogy a vízlepergetés nem csak túrázáskor hasznos tulajdonság.

A vízhatlanság az egyszerű, hétköznapi használatra tervezett csizmák és bakancsok esetében is fontos szempont. A gyakori őszi esőzések idején a városban és az irodában is rendkívül kellemetlen olyan lábbelit hordani, mely könnyen átázik.

Az utcai bakancsok között a dizájn terén is több modell közül válogathatunk. Emellett az anyaghasználat is szélesebb körű, mint a kirándulós, túrázásra tervezett társaiknál. Választhatunk bőr, műbőr és egyéb, szintetikus anyagú strapabíró lábbeli közül, nem kell kompromisszumot kötnünk. A megjelenést tekintve pedig az egyszerű és hétköznapi modellek mellett kifejezetten alkalmi, elegáns darabokat is találunk.

A női csizmák közt például a magassarkú modellek rendkívül mutatósak. Ráadásul az elegáns ruhaösszeállításokhoz és az extravagánsabb szettek mellé is megtalálhatjuk a stílusunkhoz illő, megfelelő darabot.

 

magassarkú bakancs
Emellett a férfi csizmák és bakancsok között is találhatunk elegáns, főként bőrből, műbőrből darabokat, melyek akár egy öltönynadrággal párosítva is rendkívül mutatósak. Ennek okán bármilyen alkalomra, például egy fontos tárgyalásra vagy a mindennapos munka során is bátran hordhatjuk őket. Ezek a lábbelik kialakításuknak köszönhetően egyszerre kényelmesek és masszívak is, valamint könnyen tisztíthatók. Hogy ez miért fontos tulajdonság? Mert így amiatt sem kell aggódnunk, ha esős, sáros időben viseljük őket.
férfi bakancs borgo

 

A legjobb csizma és bakancs házhoz érkezik

A Borgo webáruházában rengeteg női és férfi bakancs, valamint csizma közül válogathatsz, melyek közt például a Knup legjobb modelljeit is megtalálod. Ráadásul a biztonságos online vásárlás miatt sem kell aggódnod.

Ráadásul nálunk a vásárlással sem nyúlhatsz mellé. Ha az általad rendelt modellel nem vagy elégedett, azt 24 órán belül visszacseréljük. Legyen szó méret- vagy színproblémáról, esetleg a kényelemről, a jelzésedtől számítva 24 órán belül cseréljük a lábbelit. Az ország bármely pontján, az általad megadott címen, futár segítségével.

másnapi csere borgo webáruház
Kényelmes bakancsot vagy csizmát keresel a fázós lábadra vagy olyan lábbelit, melyben egy hangulatos őszi túrának is nekivághatsz? Akkor nézz szét a Borgo-nál. Garantáljuk, hogy a hatalmas kínálat neked is segíteni fog abban, hogy megtaláld azt a modellt, amivel tökéletesen elégedett leszel.
bakancs rendelés online

További trendekről és akciókról olvashatsz,
ha feliratkozol a #borgosztikus blogra!

Ezeket olvastad már?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Temusok figyelem: magyar webshop vs. kínai dömping divat?

Mar 7, 2024 | szerző: Szabó Dénes  Őrület söpör végig a világban. Főleg Európában nagy az érdeklődés. A Temu betörte az ajtót a filléres áruival és mindenkitől el is venné a piacot az öreg kontinensen. Sokakat izgat hát itthon is a kérdés: Temu vagy magyar...

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Cápák között: avagy a sneaker világ 7 új ragadozója

Feb 28, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Sneaker lázban ég a világ az elmúlt 4-5 évben. Mondhatni óriási az érdeklődés az egész bolygón (hivatkozva a Grand View Research USA adataira). A borgo webshopban is 70%-ban sneakereket árulunk. Van aki télre is ezt hordja és...

Új generációs Wink cipő: 5 ok a csúcskényelem mellett

Új generációs Wink cipő: 5 ok a csúcskényelem mellett

Feb 5, 2024 | szerző: Donáth Kitty  Cipő, sneaker és #Wink rajongók figyelem! Örömmel osztjuk meg veletek legfrissebb blogbejegyzésünket, amelyben bemutatjuk, miért maradt az immár 30 éve alapított Wink brand a cipőipar megbízható és meghatározó szereplője....